№24: Secrete simple ale tinerilor.
Video: Vera Brejnev - Secretele de frumusețe
conținut
- Video: vera brejnev - secretele de frumusețe
- Video: secretele de tineret - tehnici care lucrează (audio)
- Secretul tineretii din lama tibetani.
- Video: secretele tinerilor: fata perfect timp de 5 minute
- Secretul tineretii - sala de sport esențială.
- Video: ce este o femeie bătrână? secretele de secrete de veșnic tineri # femei
- Secretul tineretii - qigong.
În acest articol, am decis să adune unele dintre cele mai eficiente set de exerciții pentru conservarea și tineretul se întoarce. Există mai multe sisteme și practici concepute pentru a întineri întineri corpul, fiecare dintre care are propriile secrete. Multe dintre aceste practici sunt foarte complexe. Aici am publica numai acele seturi de exerciții care pot fi realizate fără o pregătire preliminară serioasă, pentru că vreau să, că ar fi unul dintre cititorii mei ar putea găsi lor secretul tineretii!
Video: Secretele de tineret - tehnici care lucrează (audio)
secretul tineretii din lama tibetani.
Acest sistem de exercițiu a fost descris pentru prima dată în cartea lui Peter Kelder, care a fost publicată în 1938, în limba engleză, și apoi, în 1994 - în limba rusă. Autorul scrie că este o practică străveche tibetan ritual - practica secretă a Lamas tibetane, care a folosit pentru a păstra sănătatea și pentru a obține tinerețea veșnică. Timp de mii de ani, a fost păstrat în cel mai adânc secretul ...
Video: Secretele tinerilor: fata Perfect timp de 5 minute
Secretul tineretii - sala de sport esențială.
Cea mai mare valoare a acestei tehnici constă în faptul că vrezultate sale practică îmbunătățește circulația sângelui, lăsând stagnare, se întoarce la sistemul nervos normale, crește tonusul și obschayarabotosposobnost, insomnie vindecat, nevroze, nastupaetvyzdorovlenie după o varietate de boli. Acesta încetinește procesul de îmbătrânire, întinerește iorganizm literalmente ...
Video: Ce este o femeie bătrână? Secretele de secrete de veșnic tineri # femei
Secretul tineretii - Qigong.
Am ales acest exerciții complexe de întinerire minunat luminoase și plăcute de la qigong-ul școlii Huashan. Dar destule cuvinte - să vedem video ...
- Cum de a alege un rimel? secrete de partajare
- Cum de a deveni o fată foarte frumoasă. secretele de franceză
- Cum de a păstra tinerețea și sănătatea modul tibetan
- Cursuri de sănătate.
- №13: Exerciții video pentru presă, fese, coapse, picioare și talie.
- Exercitii pentru coapse si fese - video,
- Gimnastică de tineret Ethereal.
- Exercitii pentru fese - video,
- Anul, a trăit dreapta (52 pasi pentru un stil de viață sănătos).
- 6 Secrete de tineret și de sănătate.
- Articole noi despre stil de viață sănătos
- Practica taoiste pentru intinerire faciala.
- Pacea în fiecare pas. Calea de conștientizare în viața de zi cu zi.
- O scurtă istorie a dezvoltării medicinei tibetane
- Elixirul tinereții - rețete
- Secretele tinereții.
- Feysbilding
- №60: Clopotele și bolurile de canto - sunete pentru purificarea spațiului, armonizarea și…
- Cinci tibetani
- Bowls Cantand tibetane - 7 chakre.
- Ochi de renaștere, sau 5 perle tibetane