OtTitres.com

Remedii populare hipotiroidism ca un supliment la tratamentul de bază

Hipotiroidismul - boli endocrine severă, care se dezvolta atunci cand lipsa tiroidei hormonilor tiroidieni (tiroxina si triiodotironina) al organismului. O astfel de situație poate dezvolta din mai multe motive: boala a glandei tiroide (tiroidita, eliminarea totală sau parțială a glandei, anomalia dezvoltării sale, cu o lipsă totală de autoritate, deficit de iod in dieta, tratamentul patologiilor glandei tiroide cu iod radioactiv), probleme în glanda pituitară și hipotalamus, intruziuni receptori specifici pentru hormoni tiroidieni, care sunt situate în diferite organe și țesuturi.

Direcția principală în tratamentul hipotiroidismului - o terapie cu hormoni si o dieta speciala. Dar nu uitați despre medicamentele tradiționale - produse naturale, ierburi și fructe de pădure. Tratamentul de remedii populare hipotiroidismului va ajuta nu numai să elimine tulburările metabolice și stimularea glandei tiroide, dar, de asemenea, îmbunătăți corpul ca un întreg.

farmacie pe bază de plante

Pentru tratamentul remedii populare hipotiroidismul nu trebuie să folosească orice plante și fructe rare. Toate ingredientele necesare (plante aromatice, flori hipotiroidie) sunt vândute în orice farmacie, sunt destul de ieftine, iar timpul de preparare nu ia mai mult de 20-30 de minute, și, uneori, mai puțin.

algă

algă

Aceasta planta mare este foarte bogat în iod și alte componente minerale. Contraindicațiile ei aproape acolo, dar proprietățile benefice ale varză sunt nelimitate. Cu toate acestea, dezavantajul acestui produs constă în gustul său distinctiv, astfel încât nu toată lumea va fi în măsură să mă forța în fiecare zi și fericit să mănânce varză mare să mănânce. Pentru acești oameni au o cale de ieșire: o pulbere de varză mare, care pot fi achiziționate de la unele farmacii si magazine cu o dieta sanatoasa. În fiecare zi, în timpul dimineții și masa de seară ar trebui să fie adăugate la produsele alimentare de o jumătate de linguriță de această pulbere: în acest fel puteți compensa perfect pentru lipsa de iod în organism și de a ajuta glandei tiroide în activitatea sa.

rădăcină de Eleutherococcus

Eleutherococcusginseng siberian este foarte util pentru organism: este un antioxidant puternic, crește tonusul tuturor sistemelor și organelor. Metoda: Eleutherococcus rădăcină (o parte), frunze de urzica (două părți), precum și semințele și Morkovnikov rădăcină de păpădie (toate pe o parte). Amestecul a fost se amestecă ia jumătate lingură, se adaugă apă și se aduce la fierbere. Apoi, trebuie să-l lasa supa infuzare timp de 5-10 minute. Apoi se filtrează printr-o sită și de a primi de 4 ori pe zi, cu un pahar de apă și o jumătate de linguriță de alge marine.

ginseng

ginseng
Aceasta planta este perfect ajută la întărirea funcției tiroidiene oprimat. Puteți prepara un decoct de ginseng singur. Dar este mai bine să cumpere de-a gata coniac la farmacie. În fiecare zi, timp de o lună trebuie să luați 30 de picături 1 dată pe zi.

iod

iodDacă hipotiroidism a fost cauzata de deficienta de iod in dieta, este posibil să se elimine această
de stat, în fiecare zi, timp de două (2) săptămâni de consumatoare de lapte cu adaos de iod (2-3 picături). În plus, foarte util în această condiție este un chokeberry, care nu numai că conține o mulțime de iod, dar, de asemenea, vitamina C, crescând în mod activ vitalitatea organismului.

merișor

merișorLa deficit de hormoni tiroidieni în organism se dezvolta numeroase
edem, care pot fi eliminate prin consumul de un decoct de frunze de afin. Pentru a face aceasta, puteți cumpăra frunze gata tăiate în saci. Aproximativ 2 saci se toarnă apă clocotită, insista 25 minute și să ia o oră înainte de mese. Frunzele Lingonberry posedă un efect diuretic excelent.

anason

anason

fructe de anason pot fi de ajutor în a face cu hipotiroidism. Pentru a face acest lucru, să ia 200 de grame de nuci, 20-30 de grame de semințe de anason, primerno100 grame de usturoi fiert și măcinat, și un kilogram de miere. Toate acestea se amesteca bine. Mananca de 3 ori pe zi, timp de 20 de minute înainte de a mânca.

Este important să se înțeleagă că tratamentul de remedii populare hipotiroidism, în ciuda toate avantajele sale, pot fi eficiente numai ca un supliment la tratamentul de bază.

În nici un caz să fie auto-medicate folosind rețetele de mai sus și alte tratamente populare: atunci când primele simptome trebuie să contacteze imediat un medic endocrinolog.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hipotiroidie, sau atunci când glanda tiroidă nu mai funcționeazăHipotiroidie, sau atunci când glanda tiroidă nu mai funcționează
Care este rata de TSH hormonCare este rata de TSH hormon
Hormonul T4 liberHormonul T4 liber
Tiroidita tiroidiene după livrareTiroidita tiroidiene după livrare
Funcția tiroidiană scăzutăFuncția tiroidiană scăzută
Care este glanda tiroida, este responsabil pentru ceea ce și cum să tratezeCare este glanda tiroida, este responsabil pentru ceea ce și cum să trateze
Hipotiroidismul - un criminal lent și insidiosHipotiroidismul - un criminal lent și insidios
Cum de a vindeca o glanda tiroida?Cum de a vindeca o glanda tiroida?
Subclinice (ascuns) hipotiroidismSubclinice (ascuns) hipotiroidism
7 Gipotireoza- motive principale pentru simptomele si tratamentul acesteia7 Gipotireoza- motive principale pentru simptomele si tratamentul acesteia
» » Remedii populare hipotiroidism ca un supliment la tratamentul de bază

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu