OtTitres.com

Utilizarea fitoestrogeni în menopauză

Video: Fitoestrogenii: Mod de aplicare

Primele simptome ale menopauzei apar după 40 de ani, este vârsta de debut a menopauzei la femei. Unele femei incep sa utilizeze hormoni sintetici care conțin estrogen și progesteron. Terapia de substituție hormonală are multe contraindicații și efecte secundare, astfel încât nu este potrivit pentru mare parte frumoasă a omenirii.

În acest caz, sau în cazul în care femeia nu vrea să folosească droguri sintetice la ajutorul fitoestrogeni. Ele nu sunt hormoni, ea substanțe vegetale cu proprietăți estrogene. Ele sunt similare cu hormonii sexuali feminini în perioada curentă sunt utilizate pe scară largă în medicina modernă.

care conține

Ce conține fitoestrogeniIncludeți în dieta dumneavoastră, începând de la vârsta de 30 de ani, o-phytoestrogen alimente bogate, femeia împinge abordarea menopauză și păstrează permanent tinerii de sex feminin și frumusețe. Dar, desigur, în jurul valorii de necesitatea de a ști când să se oprească. Meniul zilnic nu ar trebui să fie limitat la aceste produse.

Video: GEST-ONE Crema cu progesteron, fitoestrogeniBogat în fitoestrogeni, și anume izoflavone și kumestanov lignanic, legume, cereale integrale de grâu, soia, orez, orz, in, lucernă, ovăz, semințe de floarea soarelui, porumb, linte si ghimbir. Și conținutul lor mare a remarcat în:

 • legume (diferite tipuri de varză, spanac, pătrunjel, usturoi, morcovi);
 • fructe de pădure;
 • plante medicinale (yamse sălbatic, lemn dulce, sunătoare, oregano, trifoi dulce, tei, salvie);
 • unele ciuperci;
 • fructe (smochine, rodii, struguri roșii, mere);
 • nuci;
 • ceai verde;
 • uleiuri (soia, măsline, in, palmier, nucă de cocos, rodie).

Video: fitoestrogeni: întrebări și răspunsuri

Fitoestrogenii sunt derivate din plantele de mai sus, au, de asemenea, antivirale, anti-cancer, o acțiune anti-sclerotice și bactericid.

Fitoestrogenii sau terapie de substituție hormonalăUtilizarea fitoestrogeni în menopauzăDesigur, fitoestrogeni inferior la puterea de acțiune a hormonilor sintetici. Dar, cu toate acestea, ele au un efect cumulativ. plus lor mare este faptul că substanțele din plante de estrogen inhibă creșterea tumorilor, mai degrabă decât să contribuie la aceasta. Desigur, în cazul în care fitoestrogeni menopauza severe pot fi ineficiente.

În farmacii, medicamente și plante aromatice cu hormoni naturali fără prescripție medicală, dar nu ar trebui să le ia le mai bine pentru a lua un test de sange pentru a determina nivelurile hormonale, iar apoi medicul va prescrie tratamentul adecvat.

fitoestrogeni acțiuneFitoestrogenii în menopauză ajută la combaterea simptomelor care insotesc menopauza, acestea netezesc simptome urologice, autonom, psiho-emoționale, tulburări cardiovasculare. Promovarea revenirea dorinței sexuale și eliminarea deversărilor, durere in timpul actului sexual si mancarimi vaginale.

Video: fitoestrogeni - estrogeni de plante pentru femei

Pe partea de sus a fitoestrogeni utilizate pentru prevenirea unor boli grave, cum ar fi osteoporoza, hipertensiune arterială și boală coronariană. La suspensia de îmbătrânire a pielii, acești hormoni din plante și pot fi utilizate pe cale orală sub formă de produse cosmetice care conțin fitoestrogeni.

Medicamente cu fitoestrogeni

În timpul nostru pe rafturile farmaciilor, puteți găsi o varietate de medicamente cu fitoestrogeni. Desigur, acestea concentrație mare de substanțe active decât în ​​produsele și ierburi. Aici sunt unele medicamente care conțin aceste substanțe:

 • feminal și klimafem includ extract de trifoi roșu;
 • Klimadinon, Remens, klimaktoplan în compoziția lor includ rizomi Cohosh negru;
 • doppelgerts menopauza active care conțin izoflavoni din soia;
 • mastodinon - include extract de prostrata K..
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ca incepe menopauzaCa incepe menopauza
FitoestrogeniFitoestrogeni
Dureri articulare în timpul menopauzei: tratamentul și prevenireaDureri articulare în timpul menopauzei: tratamentul și prevenirea
Tratamentul manifestărilor menopauzeiTratamentul manifestărilor menopauzei
Jos cu stare de rău și oboseală în timpul menopauzei!Jos cu stare de rău și oboseală în timpul menopauzei!
Principalele medicamente prescrise pentru menopauzaPrincipalele medicamente prescrise pentru menopauza
Punctul culminant și sănătate după patruzeci de aniPunctul culminant și sănătate după patruzeci de ani
Medicamente primenyamye în timpul menopauzeiMedicamente primenyamye în timpul menopauzei
Cum de a întârzia sosirea menopauzei?Cum de a întârzia sosirea menopauzei?
Extincție hormonale menopauza precoce sau prematuraExtincție hormonale menopauza precoce sau prematura
» » Utilizarea fitoestrogeni în menopauză

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu