OtTitres.com

Indigestie în medicina tibetană

Organe ale tractului gastro-intestinalPentru tractul gastro-intestinal sunt următoarele organisme - gura, faringe, esofag, stomac, intestine.

tibetană medicament numit de stomac „oală de gătit“ (Tantra explicația „Chzhud-shi“). Este imposibil de a supraestima rolul stomacului pentru corpul nostru, la fel ca în procesul de digerarea alimentelor, corpul nostru devine toate elementele necesare pentru viața organismului. Și astfel, sistemul digestiv este sursa de energie pentru organismul uman.

Stomacul Jansky se referă la corpurile fierbinți. Acesta îndeplinește funcția de alimente de încălzire, extinderea sa până la starea terciul și promovarea masei de alimente mai târziu, în intestine.

Video: Tulburare a intestinului. Indigestie. tratamentul intestinului

Din punctul de vedere al medicinei tibetane sunt șaisprezece boli deosebite ale stomacului, dintre care șapte se referă la boala, „Heat“, noua boala „la rece“.

Bolile cauzate de intoxicații alimentare de căldură, infecții diverse, reflux biliar in stomac (reflux).

In bolile de „căldura“ a stomacului există un sentiment de căldură în organism, peste partea de sus, iritabilitate, excitabilitatea, arsură, respirație acru. Vizual, limba unei plăci groase, limba roșu închis cu dungi galbene, pete negre sunt posibile.boli Basis încălziți - această perturbație Biliari constituție în care ficatul produce cantități excesive de bilă. Bilă în exces în sânge, pancreas, colon si intestinul subtire. Este posibil să se observe diaree biliare, indigestie, vărsături, febră, piept.

Video: Vindecarea cunoașterii. Medicina tibetană / Cunoașterea de vindecare. medicină tibetană

În cazul eliberării regulată a bilei în stomac (reflux), interferează cu funcția digestiv normal. Și așa că poate fi eroziunea mucoasei gastrice, dezvoltarea gastrita erozivă, ulcer peptic și t. d.

Fitopreprate prescrise pentru bolile „fierbinți“, care vizează armonizarea Bilă Constitution, normalizarea funcției hepatice. De exemplu, medicamente, cum ar fi "contracție", "Tigda-25", "Tigda-8", "Dadoo" et al.Boli ale „rece“ a stomacului, se bazează pe o perturbație a Constituției vântului și flegma. Boala de stomac „la rece“, asociată cu epuizarea funcției sale digestive. În medicina tibetană spune, astfel, reducerea „caldura de foc“ a stomacului este redus capacitatea de a descompune produsele alimentare de intrare pentru prelucrarea și absorbția de nutrienți esențiali în intestin și mai mult.

Precum și capacitatea de a distruge bacteriile patogene și a toxinelor, care vin împreună cu alimente redus. Omul cu experiența durerii în zona pancreasului, o senzație de greutate, un sentiment de „plenitudine“, hodorogit, aer ragait și produse alimentare nedigerate, scaun instabil, balonare, senzație de frig în corp, picioare si brate. Limba de culoare roz pal, cu floare albă.

dureri abdominale și greațăCelulele mucoasei gastrice produsă sucul gastric mai puțin acid clorhidric, din cauza acest aliment este digerat mai lent are loc (aici regurgitare) stază alimentelor în stomac, inflamația poate dezvolta aici.

Simptomele bolii „la rece“ a stomacului, oamenii Slime constituție mai pronunțată și caracteristică generală de sănătate proastă, greutate dupa masa, frisoane constante, senzație de frig în stomac și corp.

În general, în boala „la rece“ intestin numit pe bază de plante normalizează constituție creștere Mucusul „căldură foc“ încălzirea stomacului și a corpului.

Video: Alergia la materialele utilizate în stomatologie. medicina si tulburari de somn tibetane

Când vântului indignat constituție (sistemul nervos), pierderea poftei de mâncare, indigestie, balonare, dureri în regiunea epigastrică, eructatii de aer, diaree de alimente nedigerate, și altele. În acest caz, constituția prescris de vânt normalizeze pe bază de plante.

Simptomele bolii sunt adesea combinate, ceea ce face dificil de diagnosticat boala, mai ales atunci când tulburări ale diferitelor constituții combinate. Și astfel, atunci când diagnosticul este important nu numai pentru a determina constituția omului, dar, de asemenea, definiția goliciune sau de plenitudine de energie, prevalența „rece“ și „fierbinte“.

Video: HuaShen.BIZ - ceai pentru detoxifiere "Da, Juan"

În plus, diagnosticul bolilor în medicina tibetană inspectează limbă, urină, fecale, iar diagnosticul pulsului cel mai frecvent efectuate. Pe puls în medicina orientală poate identifica practic toate bolile cunoscute. Articolul Continuare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Recomandări în dieta pentru mucus constituțieRecomandări în dieta pentru mucus constituție
Boala „la cald“ și „rece“Boala „la cald“ și „rece“
Bolile cardiovasculare în medicina tibetanăBolile cardiovasculare în medicina tibetană
Nutriție adecvată a medicinei tibetaneNutriție adecvată a medicinei tibetane
Flebotomie în medicina tibetanăFlebotomie în medicina tibetană
Dieta necesara cu tulburare intestinuluiDieta necesara cu tulburare intestinului
Leziunile ale tractului gastro-intestinal, în medicina tibetanăLeziunile ale tractului gastro-intestinal, în medicina tibetană
Indigestie, dureri de stomac;Indigestie, dureri de stomac;
O scurtă istorie a dezvoltării medicinei tibetaneO scurtă istorie a dezvoltării medicinei tibetane
Sida din stomac și tulburările intestinaleSida din stomac și tulburările intestinale
» » Indigestie în medicina tibetană

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu