OtTitres.com

Rapid și ușor trata răceli

Cum de a vindeca rapid o răceală

În aceste timpuri moderne, există multe medicamente, dar există o mulțime de tratamente simple, accesibile și eficiente pentru răceli populare, mai ales fără efecte secundare.

Bolnav cu o răceală

Corpul uman raspunde la îngheț, vânturile rafale, ploile abundente de pe sol la rece și exacerbarea bolilor cronice, cum ar fi sinuzita si rinita.

În plus față de ceai cu gem de zmeură și aspirină de acasă căi de atac pentru a combate bolile de sezon toamna târziu și primăvara devreme la om este foarte mare și divers.

În cazul în care sezonul de răceli, este mai întâi necesar pentru a reaminti oamenilor să nu se grăbească la primele simptome la antibiotice și alte medicamente chimice: administrarea de medicamente este în mod constant vă va nu numai snizhet imunitate, dar, de asemenea, efectul medicamentelor utilizate este în continuă scădere.În medicina tibetană are o experiență îndelungată în lupta împotriva răcelilor căi de atac ușor de acasă, fără efecte secundare. Succesul tratamentului va oferi două condiții simplu: este imediat măsuri active la primul semn al unei puneri în aplicare la rece, persistentă și consecventă a acestor recomandări.

supa Lamsky

bulion fierbinte Lamsky

Se iau 2-3 linguri tocate fin bucăți de miel (bucăți de carne nu trebuie să depășească cuiul), a pus în apă clocotită, se adaugă mazărea piper negru, usturoi, ceapa. Se fierbe tot nu mai mult de 3-4 minute. Mai bine bea un pahar Lamsky supa dimineața și seara. Ești obligat să vă asigurați că acesta este mult mai puternic decât supa de pui.Cu rece ca și în cazul în care poate părea banală, trebuie combătute imediat. Deoarece răceala obișnuită se poate termina complicatii periculoase, cum ar fi bolile de inima, reumatism, artrită, inflamații ale rinichilor, otită, pneumonie și altele.

băutură ghimbir

Băutură rece cu ghimbir, lamaie si mieremijloace excelente de a suprima această rădăcină de ghimbir rece. Ginger a fost cunoscut inca din cele mai vechi timpuri, este încă foarte popular în China.

Lingurita ghimbir ras BREW o ceașcă de apă clocotită, se adaugă o lingură de miere și o felie de ghimbir gust. băutură ghimbir Acesta are un efect foarte puternic decât un astfel de remediu puternic pentru răceli, cum ar fi usturoi. Esența utilizării de băutură de ghimbir este rece, care se referă la boli Yin rece, ghimbir face parte din alimente Yang, care este fierbinte. Acest lucru este valabil și pentru utilizarea de 30-50 de grame de vodca cu piper rosu - atac produse puternice Yang.Climatul rece din Rusia este o lovitură pentru corpul uman pentru cele mai multe dintre slăbiciunile - gâtul și picioarele. Și astfel au nevoie pentru a izola. șosete de lână și o eșarfă este necesară pentru a pune, nu trage, atunci când vă simțiți primele semne ale frig vine!

tibetană medicament nu este recomandat pentru tratamentul de baie rece picior fierbinte (de umiditate, chiar dacă este cald, acesta este clasificat ca Yin, t. E. La o răceală), deci utilizați numai căldură uscată.

În cazul în care frigul este deja în execuție, iar temperatura corpului a ajuns la 38-40 de grade, ar trebui să fie pentru a reduce căldura pentru a bea afine sau suc de afine, din care fac parte, de asemenea, produsele Yin. Vă rugăm să rețineți că acestea nu bea băuturi din fructe la inceputul bolii, atunci când boala este în faza de Yin.

În cazul în care boala este dispersată și este pe cale de a vârfului său, alimente acide sunt necesare în acest moment este locul de zmeură și cătină. In aceasta faza a bolii în timp util utilizarea procedurilor Yin - cum ar fi ștergând corpul de vodca. Ar trebui să fie bolnav după ștergere lăsați restul timp de 1-2 minute, complet goi. Schimbul de căldură între mediu și corpul va reduce temperatura corpului ridicată de 1.5-2 grade. Dacă temperatura este încă ridicată, ștergere poate fi repetată de 1-2 ori pe zi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alergie nazalăAlergie nazală
Produse pentru răceliProduse pentru răceli
Cum de a obține rapid scăpa de răceli, folosind remedii populareCum de a obține rapid scăpa de răceli, folosind remedii populare
Răceala și curge nasulRăceala și curge nasul
Ceai fierbinte de zmeura si te las rece!Ceai fierbinte de zmeura si te las rece!
Miere si ceapa - un remediu pentru raceala, tuse si alte boli!Miere si ceapa - un remediu pentru raceala, tuse si alte boli!
Aromaterapie pentru răceli. Uleiuri esențiale pentru a combate racealaAromaterapie pentru răceli. Uleiuri esențiale pentru a combate raceala
Cum de a vindeca rapid o răceală la domiciliuCum de a vindeca rapid o răceală la domiciliu
Beneficiile de uleiuri esențiale în tratamentul răcelii comuneBeneficiile de uleiuri esențiale în tratamentul răcelii comune
De ce un copil este în mod constant bolnav cu raceala?De ce un copil este în mod constant bolnav cu raceala?
» » Rapid și ușor trata răceli

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu