OtTitres.com

Simptomele de ciroză

Înainte de a începe să dezasambleze simptomele cirozei, trebuie mai întâi să înțeleagă ceea ce este o boală.

Ciroza este nimic ca boală multifactorială hepatică progresivă caracterizată printr-o scădere a numărului de celule de inlocuire hepatocite de țesut conjunctiv (fibroza), se schimbă structura normală a ficatului, cu dezvoltarea ulterioară a hipertensiunii portale și insuficiență hepatică.

Moartea celulelor hepatice care rezultă într-un țesut hepatic normal de înlocuire de țesut conjunctiv (fibroză), formând noduri si structura corpului rearanjare. Raport schimba rezultatele normale ale corpului structurilor în perturbarea funcției hepatice normale. Celulele hepatocite sunt deja în imposibilitatea de a-și îndeplini funcția, iar acesta este un organ foarte important încetează să acționeze.

Video: Primele semne de ciroza la femei si simptome cu progresia patologiei

hepatic normal și ciroză hepatică

În țările avansate de ciroză incluse în grupul de șase cauze majore de deces a persoanelor între 35 și 60 de ani, și este de 14-30 cazuri la suta de mii de locuitori. De-a lungul ultimilor zece ani, frecventa de ciroza hepatica a crescut cu 12%. Ciroza este asimptomatic la 12% dintre pacienții care suferă de alcoolism cronic.

Cel mai adesea, aceasta boala afecteaza barbatii intr-un raport de aproximativ 3: 1. Este mai frecventa dupa 40 de ani, dar se poate dezvolta la orice varsta.

simptome

Mai întâi trebuie să liniștească cititori. Ciroza albastru pur și simplu nu se dezvolta. Mai întâi de toate simptomele cirozei așteptat la persoanele care au suferit sau suferă de hepatită, care alcoolicii cronici si la persoanele care suferă de obstrucție a conductelor hepatice. De asemenea, există un factor ereditar. Pe langa toate ciroza de mai sus se poate datora unor infecții parazitare și boli.

Există mai multe stadii de boală, fiecare etapă are simptome specifice și semne.

 • Faza de compensare - în acest stadiu al simptomelor cirozei există puține, pentru că există încă un număr suficient de celule normale, sarcina care crește odată cu numărul de decese ale altor celule.
 • Etapa subcompensation - aici pentru primele simptome de ciroza, ca celulele normale devin mult mai redusă în mod corespunzător funcției hepatice.
 • Pasul decompensarea - în această etapă, se caracterizează prin insuficiență hepatică, este o afecțiune în care un pacient are nevoie de spitalizare de urgenta.

În ciuda faptului că în prima etapă există aproape simptome evidente, este posibil să se determine printr-o durere puternică în cadranul din dreapta sus. Dar unul trebuie să înțeleagă că durerea în cadranul din dreapta sus poate fi cauzata de o serie de alte motive pentru apariția de dureri severe în cadranul din dreapta sus ar trebui să fie o consultare cu medicul, și, dacă este necesar, să fie examinate de către ficat.Manifestari din următorii pași sunt suficient de clare și variate, iar unele simptome pot să apară în mai multe etape, iar unele sunt destul de diferite. De asemenea, pentru primele simptome ale cirozei includ somnolenta, oboseala excesiva a crescut, și a scăzut de performanță. Dar aceste simptome de ciroza hepatica putini au exprimat ingrijorarea ca duc la progresia buna a bolii.

Următoarele etape sunt caracterizate prin următoarele simptome:

 • mâncărime;
 • ochi scleral ingalbenire tentă galben membranelor mucoase și piele, are un grad diferit de ingalbenire;
 • pielea uscată și reducând elasticitatea;
 • gust amar în gură;
 • înroșirea palmelor - eritem palmar;
 • dispepsie - severitatea stomacului, eructatii, diaree și constipație sunt frecvente greață ușoară, periodice;
 • urină închisă la culoare și decolorarea scaunului;
 • crește în abdomen - acumularea de ascită;
 • febră;
 • sângerarea gingiilor și altele.

Dacă ați văzut unele simptome ale bolii, ar trebui să consulte un medic și se testează. Tratamentul precoce a oricărei boli, inclusiv ciroza hepatica va permite evitarea multor consecințe negative și complicații.

Complicațiile cirozei includ: sângerare la nivelul tractului gastro-intestinal, encefalopatie hepatică, complicații infecțioase, formarea de cancer la ficat, sindrom hepatorenal.

Fiecare pacient care suferă de ciroză ar trebui să știe că hemoragie gastro-intestinală manifestată prin vărsături (voma arata ca zatul de cafea), și un scaun (care este similar cu jeleu de zmeură). Se pare sau brusc ar putea intensifica slăbiciunea statului, până când și-a pierdut cunoștința. Pot exista sangerari ale venelor hemoroidale.Un simptom caracteristic al ciroze - cap meduza - vene supraumpleri pe peretele abdominal anterior, din cauza hipertensiunii portale.

Șeful Medusa simptom al hipertensiunii portale

Cei mai mulți oameni fac 3 greseli:

 1. Nu cauta medici specialisti, pentru a verifica starea sănătății sale, desigur, atunci când există un motiv de îngrijorare și cu atât mai mult dacă există simptome clare ale bolii.
 2. Tratamentul Mai târziu, numai în cazul în care simptomele devin pronunțate.
 3. screening-ul și tratamentul inadecvat al profesioniștilor non-core.

Diagnosticul de ciroza hepatica este format din mai multe etape:

 • un studiu al pacientului, colectarea de date;
 • identificarea plângerilor pacienților;
 • o examinare vizuală obiectivă a pacientului pentru vene paianjen pe piele, modificări de culoare a pielii și mucoaselor;
 • Metode de laborator de examinare - hemograma, chimie sânge, sânge imunologice de examinare, etc;..
 • Splina și ultrasonografia hepatice, tomografie computerizată, angiografie, biopsia hepatica, si altele.

Video: Simptome

Diagnosticul trebuie să fie cât mai complete posibil, și va permite medicului să examineze amănunțit starea completă a ficatului, pentru a evalua potențialul și pentru a determina prezența unor boli concomitente și tulburări.

tratament

Monitorizarea și tratamentul bolii ar trebui să fie efectuate numai în spitale de specialitate.Pentru selectarea tratamentului adecvat este necesar să se efectueze un studiu și pentru a oferi diagnostic cele mai exacte. Complet scapa de efectele bolii nu poate fi, dar este posibil pentru a preveni progresia în continuare de ciroza. În medicina modernă, există mai multe modalități de a trata aceasta boala, medicul prescrie un tratament.

În primul rând în tratamentul cirozei de necesitatea de a elimina cauzele care au provocat boala, sau tratamentul va fi ineficiente.

Dacă este posibil, elimina complet cauza astfel, în cazul în ciroză alcoolică, se elimina alcoolul daca ciroza virala, tratamentul antiviral este prescris. Regimul optim pentru fiecare caz în parte se poate face un medic.

De asemenea, în tratamentul unui loc foarte important este nevoie de alimente cu ciroză hepatică, și respectarea de către pacient dieta atribuită. Aceasta este o respingere completă a alcoolului, afumat, prajit, gras și alimente picante. De asemenea, este necesară respingerea de ciuperci, ciocolată, roșii și usturoi.

Pe langa dieta, și de a elimina cauzele, pacientul merge medicatie, atribuirea se face conform etapei, cauzele și caracteristicile fiecărui caz particular.

Dacă medicația, precum și toate măsurile luate ar fi ineficientă, probabil, numirea de tratament chirurgical.

Video: Simptomele de ciroză hepatică au fost. Cum de a vindeca Irina

Prin urmare, pentru tratarea cu succes a bolii pacientului trebuie să respecte cu strictețe toate recomandările și numirea medicului.

Predicția de rezultatul bolii

ciroză formată este condiție ireversibilă, dar tratamentul cauzelor bolii, modificarile stilului de viata, un efect de succes asupra procesului de boala poate ajuta pentru a se asigura că boala pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi compensate.

Prevenirea ciroza este de a limita sau de a elimina cauzele cirozei (eliminarea sau reducerea alcool), diagnostic prompt si tratamentul hepatitei cronice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Că este prea târziu pentru a bea apa minerala - tratament si dieta cu gepatoze ficat grasCă este prea târziu pentru a bea apa minerala - tratament si dieta cu gepatoze ficat gras
Manualul de instrucțiuni de acid ursodeoxicolicManualul de instrucțiuni de acid ursodeoxicolic
De ce există umflături ale bolii hepatice?De ce există umflături ale bolii hepatice?
Tratamentul Ciroza la domiciliuTratamentul Ciroza la domiciliu
În unele cazuri, testul pentru testele funcției hepatice prescrise?În unele cazuri, testul pentru testele funcției hepatice prescrise?
Fibroza hepatica: diagnostic si tratamentFibroza hepatica: diagnostic si tratament
Consecințele alcoolismului - partea medicală și socială a problemeiConsecințele alcoolismului - partea medicală și socială a problemei
Cum oamenii în vârstă trăiesc cu ciroză hepatică? diagnostic teribilCum oamenii în vârstă trăiesc cu ciroză hepatică? diagnostic teribil
Ciroza. Cauze, simptome, metode de diagnostic și tratament eficient al bolii.Ciroza. Cauze, simptome, metode de diagnostic și tratament eficient al bolii.
Dezvoltarea ascita in ciroza hepaticaDezvoltarea ascita in ciroza hepatica
» » Simptomele de ciroză

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu