OtTitres.com

Hipotiroidismul - o boala care se dezvolta atunci când există o producție insuficientă de hormoni tiroidieni

hipotiroidismDezavantajul sintezei hormonilor tiroidieni

Hipotiroidismul cauzeaza boala. simptome de hipotiroidism de multe ori lubrifiat și, prin urmare, pacienții sunt adesea tratate în clinică în etapa a manifestărilor acute de probleme fizice, deranjat foarte mult durata de viață normală a omului.

Principalele simptome ale lipsei de hormoni:

 • letargie, somnolență;
 • memorie slabă;
 • cu deficiențe de atenție și de cunoaștere;
 • iritabilitate;
 • gușă, gușă;
 • încălcarea sferei emoționale;
 • edem la nivelul mucoaselor;
 • o voce răgușită;
 • gât și durere uscată;
 • congestie nazală;
 • obezitate;
 • constipație;
 • crampe musculare;
 • piele uscată, unghiile fragile;
 • încălcarea sistemului de reproducere la femei;
 • impotenta la barbati.

impotențăCea mai grea parte este boala manifestată în copii de vârstă preșcolară și școlară timpurie.

Pentru a identifica endocrinolog hormonale cere să treacă un test de hormoni tiroidieni. Excesul de TSH și niveluri, astfel normale de hormoni tiroidieni T4 și T3 indică latentă hipotiroidism, subclinic.

Tratamentul de hormon tiroidian eșec este necesară în absența tratamentului are hipotiroidism sever, posibil deces din cauza umflarea mucoasei.

conținut

Cauzele hipotiroidism

Adesea, problema se dezvoltă pe fondul complicațiilor bolilor virale și infecțioase. totuși cauza boli tiroidiene pot fi găsite în încălcarea hipotalamus si glanda pituitara, zonele creierului responsabile pentru metabolismul și producția de hormoni în glanda tiroidă.

Tumorile cerebrale hormoni perturba sinteza si duce la hipotiroidism.

Hipotalamusului și glandei hipofizeProblemele cu sinteza de hormoni cauzează inflamație a glandei tiroide, componente, expunerea radioactivă, deficit de iod, poluarea, dieta Craze.

Consecințele sintezei hormonuluihipotiroidism gravidă poate provoca pierderea sarcinii fetale, dezvoltarea anormală și alte probleme. Nou-născuți de mame care suferă de boli tiroidiene, pipernicit de dezvoltare fizică, mentală și cognitivă. În cazurile severe, se dezvoltă cretinism.

Adulții cu sinteza scăzută hormoni tiroidieni, suferă de boli de inima si probleme cu sistemul nervos. Producția scăzută de hormoni poate duce la ateroscleroza, hipertensiunea și boala cerebrovasculară.

hipertensiunecopii de vârstă școlară cu Funcția tiroidiană scăzută, se încadrează în urmă în studiile lor, pasiv, sunt supraponderali, au memorie slaba si concentrare slaba.

Tratamentul de funcționalitate tiroidiană scăzută

Dacă există probleme cu glanda tiroida endocrinolog numește teste de laborator pentru nivelurile de hormoni, cu ultrasunete și alte proceduri pentru a pune diagnosticul corect. Desemnat terapie de substituție medicamente luate pentru viață. Ea hormoni triiodotironina Tirek și altele. endocrinologi preferat adesea L-tiroxină, scindat ușor și rapid în organism la nivelul hormonului triiodotironina.

L-tiroxinăDoza de medicamente alese de către medic în mod individual, ținând seama de caracteristicile fluxului de boli tiroidiene, istorie, sexul și vârsta pacientului.Pacienții stau pe cont la endocrinolog, au venit în mod regulat la consultare pentru a monitoriza nivelurile de hormoni si regimuri de dozare. Pacienții trebuie monitorizate în mod regulat de colesterol și de a face o electrocardiograma.

Pacienții vârstnici care au numai probleme cu glanda tiroida, boli ale sistemului cardiovascular, ar trebui să ia medicamente de blocare, cum ar fi Inderal. Blocante reduce efectele hormonilor asupra inimii.

inima umanăBoli tiroidiene este adesea însoțită de o scădere a imunității și slăbiciune generală a corpului, astfel încât, în plus față de medicamentele esențiale, pacientul este prescris o dieta speciala si vitamine. Practic este nevoie de suplimentarea de vitamine A și B, în special la nivelul hemoglobinei.

Dieta de pacienți cu funcție tiroidiană scăzută ar trebui să includă alimente usor de digerat, bogate in fibre. În cazul în care limita prajit, grase si fast food-uri. Este de dorit de a utiliza produsele alimentare, cauzând sete, deoarece consumul excesiv de alcool duce la edem, excluse: pește sărat, murături, produse murate. Ar trebui să se limiteze, de asemenea, ouă, untură, unt și smântână grasă.
untură

Consecințele hipotiroidism netratatePrintre cele mai grave consecințe ale bolii tiroidiene sunt mixedem si oncologie.

Simptomele de etapa severă (mixedem)

 • scăderea tensiunii arteriale;
 • reducerea temperaturii corpului;
 • edem la nivelul mucoaselor;
 • dificultăți de respirație;
 • comă.

Care sunt cauzele probleme cu glanda tiroidă netratate la copii în vârstă de-școală:

 • statura;
 • erupție întârziată a dinților permanenți;
 • lag cognitive;
 • rămân în urmă dezvoltarea mentală și sexuală.

Rezultatele au început fatale hipotiroidismul tiroidiană persoanele în vârstă, cauza morții este comă hipotiroidie.

prevenirea bolilor

Uzi tiroidăUn rol important în prevenirea hipotiroidism joacă un tratament adecvat si la timp a bolilor virale și infecțioase, toxicoză femeile insarcinate si diagnosticarea precoce a nou-nascuti.

inițierea în timp util a tiroidita tratament poate reduce incidenta complicatiilor la pacientii si de a imbunatati calitatea vietii lor.

nutriție adecvată, vitamine și agenți care conțin iod, în locuri în care există puține, de asemenea, ajută la reducerea numărului de pacienți cu hipotiroidism în mediul înconjurător iod.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hipotiroidie, sau atunci când glanda tiroidă nu mai funcționeazăHipotiroidie, sau atunci când glanda tiroidă nu mai funcționează
Tulburări endocrine: semne și simptomeTulburări endocrine: semne și simptome
Cum și de ce pentru a verifica glandei tiroideCum și de ce pentru a verifica glandei tiroide
Pericolul de oboseala sub mascaPericolul de oboseala sub masca
Simptomele bolii tiroidieneSimptomele bolii tiroidiene
Hormoni tiroidieni: funcții, scopul și abaterea de la normăHormoni tiroidieni: funcții, scopul și abaterea de la normă
Care este glanda tiroida, este responsabil pentru ceea ce și cum să tratezeCare este glanda tiroida, este responsabil pentru ceea ce și cum să trateze
Ce să fac dacă plasmatice crescute de TSH cu T3 și T4 normală? sfaturi utile.Ce să fac dacă plasmatice crescute de TSH cu T3 și T4 normală? sfaturi utile.
Hipotiroidia. Simptome si tratamentHipotiroidia. Simptome si tratament
7 Gipotireoza- motive principale pentru simptomele si tratamentul acesteia7 Gipotireoza- motive principale pentru simptomele si tratamentul acesteia
» » Hipotiroidismul - o boala care se dezvolta atunci când există o producție insuficientă de hormoni tiroidieni

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu