Fluturi pe unghii. 5 lecții cu instrucțiuni video de
Video: pas cu pas Manichiura pe client / Gel roșu strat lac
conținut
- Video: pas cu pas manichiura pe client / gel roșu strat lac
- Video: desene pentru unghii casting 3. tutoriale video de proiectare unghiilor. cifrele pe unghii. proiectare video.
- Video: gentle gel de design de unghii "ametist" | pas cu pas tutorial video | nail design oksana malyarenko
- Video: proiectare cuie! turnarea și mark fluture!
Bună, fetelor! Astăzi, suntem cu voi va învăța cum să atragă un fluture pe unghiile ei. Am găsit pozele pe unghiile din fluturi peste tot pe internet și cele mai bune exemplare pe care le reprezint aici. Există, de asemenea, un video pe pictura fluturi pe instructiuni cuie, fotografii ale acestor videoclipuri sunt prezentate, de asemenea, în cazul în care nu puteți viziona videoclipul. Deși cred că merită o privire, lecții demne.
Video: desene pentru unghii CASTING 3. Tutoriale video de proiectare unghiilor. Cifrele pe unghii. Proiectare video.
În primul rând pe lecția de azi: fluture, care zboară în flori. Apropo, recent, suntem flori pe unghii pictate: prima lecție despre mușețelului alb, a doua lecție, a treia lecție și pur și simplu flori pe unghii (30 poze). Aici sunt două cadre ale primului videoclip:
Video: Gentle Gel de design de unghii "ametist" | Pas cu pas tutorial video | Nail design Oksana Malyarenko
Butterfly În al patrulea rând:
Lecția de desen al patrulea fluture pe unghii:
Video: Proiectare cuie! Turnarea și Mark fluture!
fluture cincea pe unghii cu tutoriale video:
După trecerea în revistă a datelor video de instrucțiuni Design de unghii, va cădea de tipul de întrebări "cum să atragă un fluture pe unghii"! Ai grija de video, totul este clar.
Cum de a opri rosul unghiilor. Câteva sfaturi
Cum de a vindeca ciuperca pe unghiile de la mâini?
Cum să se usuce repede lac? Citește articolul meu
Cum de a face proiectarea de cuie? Citeste aici!
Dungi negre pe unghii
Deformarea unghiilor. Cauze, simptome, tratament
Manichiură franțuzească 15 fotografii cu o descriere a implementării tehnologiei
Cinci Secretele de picior de îngrijire corespunzătoare
Complementul nunta alb-Francez maninkyur?
Cifrele pe unghiile video. 5 lecții care m-au ajutat
Flori pe unghii: margarete albe. Lecția mea de 12 poze + video,
Pavilion britanic pe unghie: un pas cu pas tutorial + video
Manichiura la domiciliu, cu propriile lor mâini
Foarfece de unghii Horoscop
News manichiura la domiciliu. 5 lecții
Unghiile uscate
Acoperire unghiilor - secrete cu care am o manichiura elegant
Flori pe unghii: 30 poze pentru incepatori
Masca cu piper roșu pentru unghii creștere
Îngrijirea unghiilor la domiciliu. secrete de frumusețe
Cifrele pe unghii pentru începători. 20 poze poze