OtTitres.com

Pierde în greutate dacă tiroxina?

femei fotografie îndoiască dacă este posibil să se accepte o tiroxina pentru pierderea în greutateDatorită modei moderne pentru fete subțiri și fragile, sau din cauza noțiunilor personale ale frumuseții, fără exagerare, aproape fiecare femeie ar dori să arunce un kilogram sau două. Și, de preferință, fără prea mult efort. Tiroxina pierderea in greutate este destul de eficient, este recunoscut chiar de adversarii acestei metode.

  • Ce este tiroxina?
  • Este posibil să piardă în greutate, fără efort, a lua tiroxina?
  • Este sigur?

Tiroxina - este unul dintre hormonii produși de glanda tiroidă. Acesta este format în cantitatea potrivită, este implicat în reglarea proceselor metabolice ale organismului și este vitală.

Există un înlocuitor, a fost creat în mod artificial și se numește L-tiroxina (L-tiroxină). Structurile lor chimice sunt ușor diferite, dar ambele materiale sunt identice.

Cum L-tiroxina, un hormon artificial, corpul?

Atunci când medicamentul intră în fluxul sanguin, actioneaza asupra organismului hormonului propriu și L-tiroxina adițional. Există un exces de hormoni tiroidieni.

Apoi includ mecanismele de reglare concentrarea lor. Comanda procesului, „dirijorul orchestrei endocrine“ glanda pituitară. El se oprește pentru stimularea glandei tiroide, iar concentrația proprii hormoni tiroidieni scade brusc. De la început este, de obicei, cu o doză foarte mică, atunci aceasta duce la niveluri normale de hormoni. Chiar dacă nu propria lor. Toate acestea se întâmplă în aproximativ 9-12 zile.Prin urmare, o persoană care nu se poate realiza pierderea in greutate râvnit.

Oamenii folosesc tiroxina pentru pierderea in greutate - este ușor de a găsi recenzii de pe Internet. Lipsit acolo și diferitele reglementări în acest sens. Cei care iau tiroxina pentru pierderea în greutate numai în doze mici, a plecat cu nimic. Dar persoanele cu o perseverență demnă de o cauză mai bună, cresc toate și să le îmbunătățească.

Și ei a lua drumul lor. Cum?

Cum funcționează?Energia din organism este cheltuit pe o varietate de procese. Cea mai evidentă dintre aceste procese - este toate mișcările corpului, stres emoțional și activitate mentală. există metabolismul bazal, ea oferă doar viața trupului și nimic mai mult. Consumul de energie pentru același secreția hormonală, respirația, digestia, activitatea inimii - pe scurt, o risipă de energie pentru funcționarea normală a organelor interne.

hormoni tiroidieni, inclusiv tiroxina, creșterea ratei metabolice bazale. Prin urmare, în același timp, este cheltuit mai multă energie. În cazul în care energia dietetice nu este primit mai mult decât înainte - atunci organismul trebuie să-și petreacă rezervele sale. Și apoi puteți urmări pierderea în greutate.

Care este consecința?

Captura este faptul că organismul nu vrea să deșeuri rezervele de energie - și, prin urmare, stimulează apetitul. O persoană care mănâncă mai mult decât de obicei, și, desigur, nu pierde in greutate. În acest caz, tiroxina este ineficient pentru pierderea in greutate.Un metabolism bazal este în continuare mai activ decât ar trebui. Ce înseamnă acest lucru?

  1. Inima bate prea repede, prea tare și, prin urmare, uza mai repede. În plus, activitatea sa prea activ ridica tensiunii arteriale, care în continuare crește sarcina asupra inimii. Administrarea cronică de doze mici de L-tiroxina, care este de obicei folosit pentru pierderea in greutate, este acțiunea asupra sistemului cardiovascular este cel mai important pentru sănătate. Caracteristic, apare după o lungă perioadă de timp, dar până atunci bunăstarea nu este afectată, și un medic, el nu este. Așa cum a făcut pierderea în greutate, tiroxina pierdere în greutate considerată în mod rezonabil eficiente.
  2. L-tiroxina stimulează de asemenea dezintegrarea țesutului osos. prin urmare oasele devin fragile, dar nu e așa de rău. Vacant ca urmare a distrugerii de calciu osos este în sânge. Rinichii încerca să-și retragă excesul din organism si sa faca fata cu succes cu sarcina. Cu toate acestea, zi după zi, distrugerea osoasă continuă, calciul este încă eliberat în sânge și rinichii sunt încă nevoiți să-l retragă în mod activ. De aceea, calciul este depozitat treptat în țesutul renal. Acest proces se dezvoltă foarte încet, dar este plină eșecul ambilor rinichi.
  3. Dar asta nu e tot. Utilizarea pe termen lung a L-tiroxina, precum și a altor hormoni tiroidieni duce la faptul că fier propriu nu mai funcționează. Faptul este că, atunci când hormonul în sânge suficient, dezvoltarea sa nu este stimulată. Prin urmare, fierul său nu produce hormonul. Aducerea în afara L-tiroxina înlocuiți propriu. În loc de a glandei tiroide funcționează în timp schimbă structura sa și nu mai poate funcționa corect. Și chiar funcționează.

Atunci când se iau tiroxina pentru a pierde in greutate?

Unele boli duc la hipotiroidism - ca și în cazul în care funcția de hormon tiroidian insuficiente. Astfel de oameni suferă de obezitate, nici un efort nu duc la pierderea in greutate - este o consecință firească a eșecului de tiroxina. În plus, acești pacienți somnolent, plangandu-se de letargie, apatie, scăderea inteligenței, rareori - convulsii. Boala poate apărea numai bine obezitatea, letargie si apatie sunt adesea atribuite naturii umane.

În acest caz, este rezonabil pentru a vedea un medic pentru a determina statusul hormonal, și pentru a identifica boala. În cazul terapiei de substituție a hipotiroidismului L-tiroxina în conformitate cu instrucțiunile medic atribuite unui medicament și disponibilitatea și natura bolilor asociate. În plus față de dispariția tuturor celorlalte simptome, si pierderea in greutate este inevitabilă.

Deci, bea sau a nu bea?

Când primiți L-tiroxina persoană sănătoasă poate pierde în greutate de fapt. Ea nu are nevoie de mult efort. Cu toate acestea, pentru a atinge obiectivele în acest fel vor trebui să plătească - sănătatea lor. Nu este mare în cazul în care prețul acestei diete?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Niveluri normale de hormoni tiroidieniNiveluri normale de hormoni tiroidieni
Cum de a trata medicamente hipotiroidie tiroxinaCum de a trata medicamente hipotiroidie tiroxina
Tot ce trebuie să știți despre tiroxinei libereTot ce trebuie să știți despre tiroxinei libere
De ce nu normaliza hormonii după ce au luat tiroxina?De ce nu normaliza hormonii după ce au luat tiroxina?
Instrucțiuni de utilizare a tiroxinei de droguriInstrucțiuni de utilizare a tiroxinei de droguri
TSH crescut: motivele și principalele simptome ale boliiTSH crescut: motivele și principalele simptome ale bolii
Ce poate provoca o supradoză de tiroxina, simptomele sale, efectele și eliminarea lor la adulți,…Ce poate provoca o supradoză de tiroxina, simptomele sale, efectele și eliminarea lor la adulți,…
Hormonul T4 liberHormonul T4 liber
Dieta L-tiroxina: cum să piardă în greutate, doza, opinii slăbireDieta L-tiroxina: cum să piardă în greutate, doza, opinii slăbire
Ce eutiroks mai bine sau L-tiroxinaCe eutiroks mai bine sau L-tiroxina
» » Pierde în greutate dacă tiroxina?

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu