OtTitres.com

Simptomele de prostatita acută și cronică

Prostatita este o boala comuna urologice la barbati. Ratele de incidenta asumat dupa 30 de ani de suferință de 30%, după 40 de ani, 40% după 50 de ani, 50% și așa mai departe. Dar frecvența reală a incidenței cazurilor raportate mai sus, acest lucru se datorează faptului că prostatita pot fi asimptomatice, t. E. Într-o formă ascunsă.

Prostata este un corp mic de fier muscular, este situat în pelvis vezi. Fig. Aceasta glanda produce secreta este secretul amestecat cu material seminal și activitatea spermei acestor suporturi.

Localizarea prostatei

Prostatita provoacă o mulțime de probleme la barbati, iar principalele simptome ale prostatita - aceasta cu probleme urinare, scăderea libidoului, și cel mai important, desigur, o încălcare a funcției erectile. În absența necesității unui tratament adecvat în 40% dintre pacienții cu prostatita pot dezvolta infertilitate, deoarece fierul nu se poate produce cantități normale de bună calitate și secretul. Amintiți-vă că aceste simptome pot fi un adenom de prostata si a cancerului.

Simptome, cauze și forme

In acest moment, există mai multe forme, iar simptomele prostatitei vor varia în funcție de forma:

 • prostatita acuta;
 • prostatita cronică;
 • prostatita nonbacterial;
 • Există, de asemenea, o, așa-numitele prostatodinia suplimentare.

prostatita acută

Această formă afectează de obicei tinerii care sunt activi sexual. prostatita bacteriană acută la vârstnici, adesea se dezvoltă ca rezultat al cateterizarea vezicii urinare, care se realizează, cauzate de o prostata marita datorita retentie urinara. O tânără bruscă poate provoca cateterizarea vezicii urinare, care a pus în chirurgie, deoarece pune pacientul in terapie intensiva, si altele.

prostatita bacteriana acuta se pune pe următoarele simptome clinice: frisoane, febră cu urinare dureroasă. În analiza de urină și există bacteriurie leucociturie.

masaj de prostată aici este un eveniment periculos, ar putea declanșa urosepsis și bacteriemie. Prognosticul este favorabil, dar pot exista complicații și tranziția bolii într-o formă cronică.Pentru ameliorarea rapida a durerii in prostatita bai si analgezice calde acute pot fi recomandate.

prostatita cronica

Simptomele de prostatita cronica are o imagine caracteristică, să ne uităm mai în detaliu:
sindromul de durere - durere în perineu, în testiculul, în sacrum. Uneori, durerea poate fi destul de intense și pot interfera cu viata normala.

tulburări urinare - cu excepția urinare frecventă și dureroasă, de asemenea, observat:

 • sentimentul că nu este complet gol vezica;
 • nevoia de a urina are loc mai devreme de 2 ore de la urinarea anterioară;
 • incapacitatea de a se abține;
 • incontinență urinară;
 • jet de presiune slabă în timpul urinării;
 • natuzhitsya apare necesitatea, pentru a începe urinare;
 • urinare pe timp de noapte mai mult de două ori.

Disfuncția sexuală - prin încălcarea principalelor plângeri ale pacienților cu prostatită cronică sunt simptomele următoarele:

 • durere în timpul ejaculare;
 • o scurtă erecție;
 • slăbirea parțială a erecției;
 • dar cei mai mulți oameni se plâng de pierderea interesului pentru sex (aceasta se numește o pierdere a libidoului).

prostatita abacterialAcest diagnostic este prostata cu un continut crescut de globule albe din sânge, în secrețiile prostatice și obținute după masaj de prostata urină, dar cu o cultură de urină negativ, și lipsa de antecedente medicale de prostatita bacteriene recurente.

diagnosticarea bolii

Metode moderne de diagnosticare a bolii. Alocați urocultura, și de a explora secretul prostatei. Specificarea localizarea infectiei este efectuat cercetarea diferitelor porțiuni de urină.Diagnosticul de prostatita

Metoda obligatorie pentru diagnosticarea prostatei se referă examinare degetul. Această procedură nu este foarte plăcut pentru bărbați, dar este destul de informativ. Dacă este necesar, poate fi menționată pentru ultrasunete a prostatei, CT, urografia, cystoscopy si studiul enzimelor glandei.

In cadrul studiului un diagnostic definitiv și exclude prezența HBP (hiperplazie benignă de prostată) și cancerul de prostată.

tratamentul bolii

toate Tratamentul prostatitei ar trebui să efectueze un medic, nu auto-medicate, și încredințează-l la profesioniști, și anume medici implicați în tratamentul pacienților cu această boală.

prostatita bacteriana necesita utilizarea obligatorie a antibioticelor, antibioticele sunt alese pe rezultatele însămânțarea bacteriologice și sensibilitatea agenților patogeni la medicamente chimioterapice.

În primul pas în tratarea pacientului se concentreaza pe eliminarea inflamatie a glandei prostatei, precum si de pre-terapie (eliminarea tulburărilor emoționale, crearea de perspective terapeutice, de lucru cu femei). Fazele ulterioare în cele din urmă înfășurată inflamație și necesitatea de a normaliza activitatea sexuală.

prevenirea bolilor

Nu permite hipotermie corpul, nu sta pe frig. Urmați dieta - pentru a exclude alcool, prăjit, picant și alimente conservate. De asemenea, se referă la prevenirea bolilor activitatii sexuale regulate, deoarece stagnarea spermei și erecție frecventă fără ejaculare este unul dintre factorii de precipitare. Nu mai puțin de prevenire a bolilor este prevenirea bolilor cu transmitere sexuala.

Fiecare om la vârsta adultă ar trebui să aibă loc o dată pe an, de examinare 1 de către un urolog. Și, după ce au un comportament de prostata tratament ambulatoriu ar trebui să fie de cel puțin 2 ori pe an, timp de o lună, și, de preferință, un curs de tratament balnear.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Inflamația prostatei (prostatita)Inflamația prostatei (prostatita)
Prevenirea prostatita la bărbațiPrevenirea prostatita la bărbați
Tratamentul prostatitei: Este posibil pentru a vindeca prostatita cronicaTratamentul prostatitei: Este posibil pentru a vindeca prostatita cronica
Remedii de tratament popular ca metodă de terapie auxiliară: prostatitaRemedii de tratament popular ca metodă de terapie auxiliară: prostatita
Complicații de inflamație a prostateiComplicații de inflamație a prostatei
Prostatilen în fiole - un medicament eficient pentru tratamentul prostatiteiProstatilen în fiole - un medicament eficient pentru tratamentul prostatitei
Efectele comune ale prostatitaEfectele comune ale prostatita
Prostatita cronica: simptome, efect asupra potenței, complicațiiProstatita cronica: simptome, efect asupra potenței, complicații
Analiza secrețiilor prostateiAnaliza secrețiilor prostatei
Simptomele de prostatitaSimptomele de prostatita
» » Simptomele de prostatita acută și cronică

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu