OtTitres.com

Simptomele de prostatita

Prostatita (inflamație a țesuturilor glandei prostatei) - o boala urologice foarte frecvente, nu numai la vârstnici. Prostata de multe ori devine inflamate și tinerii de vârstă reproductivă. Acest lucru este facilitat de o serie de factori care afectează starea glandei prostatei. Simptomele de prostatita la bărbați se pot dezvolta treptat și să fie rezultatul expunerii la frig, eșecul sistemului imunitar, lipsa de armonie relații sexuale, stagnarea sângelui în organele pelvine, leziuni în zona inghinală. Primele simptome de prostatita pot aparea neobservate de cei mai mulți oameni pentru că nu întotdeauna pronunțat.

Primele semne

 • Există o ușoară dificultate compartiment urină, acest lucru se datorează faptului că presiunea de fier următoarea mărită și edematoasă pe uretra.
 • Există tulburări sexuale. Nu poate fi nici un orgasm in timpul actului sexual sau se simt pierdut fosta strălucire.
 • Disconfortul după defecare și urinare. Deoarece glanda prostată în partea din spate în contact cu rect, inflamația prostatei, durerea poate să apară în intestin.

Prostatita - o inflamatie a glandei prostatei

Ce procese au loc in prostata? In prostata secțiuni de țesut apar mikrovospaleniya. Felii care alcătuiesc corpul sunt sigilate, există buzunare de distrugere, care, la rândul său, afectează activitatea acinilor din jur. Acolo stagnare. În cazul procesului cronic în glanda apar cavități închise care seamănă cu chist. S-ar putea fi, de asemenea, o cavitate care comunică cu uretra. Acumulează secreție groasă și epiteliului otognuvshiysya. lobi de prostată Creșterea poate provoca în continuare apariția unei alte boli pe scara larga - HBP.

Joacă un rol important de agenti infectiosi (bacterii, virusuri, ciuperci), pătrund în glanda prin sânge, limfă, prin ascensiunea din uretră. Uneori, inflamația glandei se dezvoltă după intervenții medicale (cateterism vezicii urinare) sau în contrast cu omul de igienă personală de zi cu zi.

Dacă un om nu se acorde o atenție la simptomele de prostatita, nu merge la medic și nu exclude obiceiurile proaste, dezvolta alte semne de inflamație a prostatei:

 • sentimentul de golire incompleta a vezicii urinare;
 • excursii frecvente la baie, există dorințe false la urinare in aproape goale sau ușor umplut vezicii urinare.
 • arsură sau usturime în timpul urinării;
 • dureri in zona abdomenului si organele pelvine;
 • erecții cu durata de timp de noapte;
 • reducerea sensibilității în timpul actului sexual, ejaculare rapida, incapacitatea de a ajunge la orgasm. Toate acestea ar putea duce în cele din urmă la dezvoltarea disfunctiei erectile, si mai tarziu - si impotenta.
 • Aspectul urină tulbure, cu includerea de fulgi albi. In prostatita acuta poate fi prezent puroi.

Unele dintre aceste simptome sunt similare cu simptome ale altor boli - uretrită infectioase, rinichi sau inflamatorie a vezicii urinare, adenomul de prostata. Prin urmare, apariția acestor simptome este auto-tratament inacceptabil și ar trebui să solicite asistență medicală rapid.

Care sunt semnele vorbesc de prostatita acuta?Cauza inflamație acută a prostatei poate fi o penetrare de bacterii, cel mai des - Escherichia coli, cel puțin - stafilococi, enterococi, Proteus. proces acut este adesea însoțită de tulburări de sănătate, aspectul și se răcește la temperatură ridicată a pacientului. Apar exprimate cicălitoare durere inghinala, scrot, testicule, înapoi. Mulți oameni se plâng de dureri în timpul procesului de urinare.

prostatita cronica

Trebuie spus că în glanda prostatei normala are proprietati antiseptice, ceea ce creează bariere naturale la pătrunderea microorganismelor. Atunci când există deja un fel de patologie a prostatei, provocată de factori diverși, bacteriile penetrează țesutul mamar alterat și provoca inflamații acolo. Iar simptomele prostatitei cronice este necesar să se facă distincția următorii factori și simptome.

Următorii factori care cauzează proces cronic:

 • Tratamentul substandard al prostatitei acute.
 • Stagnarea în glanda sine. Sunt din cauza stilului de viață sedentar, abstinenta sexuala lung, ejaculare defect. viața sexuală neregulate sau prea activă duce la inflamație cronică.
 • stresul prelungit, alcoolism.
 • predispoziție genetică.
 • bolile inflamatorii cronice ale pelvisului, hemoroizi.


Simptomele prostatitei cronice sunt după cum urmează:

 • Durere în zona inghinală, perineul, regiunea lumbosacrale. Ea apar periodic și apoi dispar. Când un om a calmat si uita de problema, durerea reapare. În alte cazuri, durerea este întotdeauna prezent.
 • Dificultate și urinare dureroasă.
 • La sfârșitul urinare sau defecare om descoperă o picătură emisă de secrețiile glandelor uretră.
 • Probleme în viața sexuală: scăderea apetitului sexual, lipsa orgasmului, lipsa de erecție.
 • disautonomiei: transpirație excesivă, inclusiv în zona inghinală, senzație de mâncărime în perineu.

prostatita cronica se distinge de acută prin faptul că simptomele se dezvolta lent și a progresat treptat.

Tratamentul prostatitei

proces bacteriană acută necesită antibiotice, care sunt potrivite de către un medic, după examinarea sensibilității microflorei. Pentru aceasta este urina si secretiile de prostata in laborator.masaj de prostată

Tratamentul prostatitei cronice - o problemă destul de complexă, care necesită o abordare cuprinzătoare. folosit masaj de prostata, Unii medici cred că nu există un tratament de masaj al bolii nu are nici un sens. Mulți pacienți refuză această procedură destul de neplăcută, citind-o umilitoare pentru ei înșiși. Cu toate acestea, este mai bine să sufere câteva minute și uita de inflamația prostatei, decât mult timp pentru a suferi cu problema.

Tratamentul prostatitei tehnici de fizioterapie care vizează îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul bazinului si eliminarea stagnare. Alocați sonicare, cu laser, oscilații electromagnetice. Dacă nu puteți trece terapie fizică, este posibil să se efectueze micro clisme la domiciliu cu medicamente sau pur și simplu cu apă caldă.

Este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul de medicamente care reduc spasm al musculaturii netede a prostatei (alfa-blocante), mijloace de corectare a imunității, ajută de multe medicamente pe bază de plante.

Tratamentul este dat numai după un diagnostic complet urolog. Pentru a face față cu problema poate fi dificilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Inflamația prostatei (prostatita)Inflamația prostatei (prostatita)
Prevenirea prostatita la bărbațiPrevenirea prostatita la bărbați
Patologia prostateiPatologia prostatei
Tratamentul prostatitei: Este posibil pentru a vindeca prostatita cronicaTratamentul prostatitei: Este posibil pentru a vindeca prostatita cronica
Complicații de inflamație a prostateiComplicații de inflamație a prostatei
Prevenirea prostatita: controlul infecției și stilul de viață de modificarePrevenirea prostatita: controlul infecției și stilul de viață de modificare
Prostatilen în fiole - un medicament eficient pentru tratamentul prostatiteiProstatilen în fiole - un medicament eficient pentru tratamentul prostatitei
Efectele comune ale prostatitaEfectele comune ale prostatita
Prostatita cronica: simptome, efect asupra potenței, complicațiiProstatita cronica: simptome, efect asupra potenței, complicații
Structura și caracteristicile funcționale prostateiStructura și caracteristicile funcționale prostatei
» » Simptomele de prostatita

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu