OtTitres.com

Cauzele bolii și duce la apariția de arsuri la stomac

Arsuri la stomac simptome foarte neplăcute, care se confruntă periodic și jumătate ruși. Cauzele de arsuri la stomac este aproape întotdeauna cauzate de expunerea la conținutul de acid gastric la peretele esofagului. Senzație de arsură în spatele sternului apare în dimineața după o masă în timpul zilei, dar cea mai mare parte a nopții, pentru a nu fi confundat simptome de arsuri la stomac

 cu un atac de cord.

În mod normal, trecerea dintre stomac si sfincterul esofagian este închis - clapa musculară, care deține ferm alimentele în cavitatea stomacului. Cu o închidere parțială a supapelor de sfincterului a alimentelor care iese din stomac și în esofag. Iritarea membranelor mucoase ale acidului clorhidric esofag este cauza stării de boală.

Mecanismul de apariție a pirozis

Membrana mucoasa a stomacului este protejat de sucul digestiv caustice, dar esofagul este vulnerabil în acest sens. Când primiți alimente aici, tratat cu enzime digestive, pacientul simte o senzație de arsură în spatele sternului sau în epigastric (partea superioară a abdomenului). Dar se întâmplă, de asemenea, că conținutul acid în cavitatea bucală, atunci există o regurgitare. În acest caz, există arsuri la stomac și gât.

Cauzele de arsuri la stomac pot fi cauzate de boli ale aparatului digestiv, mai ales în cazul în care apare în mod regulat.

Dacă nu identifică cauzele de arsuri la stomac, în timp, se dezvolta esofagita - inflamație a esofagului, care poate provoca eroziunea, ulcer sau cicatrice contracție a corpului.

Cicatricele rămase după esofagita duce la dificultăți la înghițire, pacientul nu poate pe deplin hrănite, de multe ori el vomita dupa masa.

Bolile pentru care există arsuri la stomac

hernie hiatala

Acest lucru compensat prin deschiderea esofagian a cavității abdominale, în primul rând - stomac. Un om între piept și cavitatea abdominală se separă mușchiul - diafragma prin care esofag si trece.În cazul în care gaura din orice motiv, devine mai mare decât este necesar, în porțiunea posterioară mediastin iese în afară de stomac. Unul dintre principalele simptome de arsuri la stomac devine un gat sau in spatele sternului, care apare pe timp de noapte, atunci când o persoană are o poziție orizontală, precum și torsul înainte.

Boala este însoțită de eructații aer sau alimente, uneori, vărsături. Atunci când o persoană are o poziție verticală, aceste simptome dispar.

Video: Din ceea ce este arsuri la stomac. Cauzele de arsuri la stomac

hernie diafragmatica duce la formarea de esofagita de reflux - lipsa sfincterului gastric.

Creșterea secreției gastrice

excreția crescută de suc gastric în cavitatea, numită hipersecreție. acid clorhidric în exces este cauza acestei condiții. Cel mai adesea combinat cu hipersecreție de aciditate gastrică, dar poate fi la un nivel normal de acid clorhidric. Pirozis si regurgitare apare numai în cazul în care există un eșec al valvei gastrice. Dacă esofagita de reflux nu este disponibil, o senzație de arsură în spatele sternului și în gât voinței pacientului.Creșterea secreției gastrice poate fi în gastrita cronică și boala ulcer peptic.

defecte Ulcer apar pe mucoasa, care împiedică stomacul de a contracta în mod normal. Motivul pirozis - scăderea activității motorii gastrice, alimente stagnează în peretele cavității corpului și se întinde-l. Arsură și durere pacientul este în mod constant deranjat, în unele persoane, aceste simptome apar înainte de o masă, în alte - după el.

Secreția gastrică redusă

In acest caz, esofagul nu este adjudecată enzime digestive și acizi organici - lactic și butiric. Ele apar în fermentarea produselor alimentare, ca urmare a lipsei de pepsină și acid clorhidric.

Video: Cauzele de arsuri la stomac și paraziți

boala de stomac operatDupă o intervenție chirurgicală, dimensiunea declinului său, iar sucul pancreatic sau bilă se poate ajunge cu ușurință la esofag, provocând arsuri la stomac constantă.

Video: Pirozis Cauze - consecințe. Ce se poate face în timpul sarcinii?

Alte boli pentru care există arsuri la stomac:

 • diabet;
 • scleroza sistemica;
 • lupus eritematos;
 • perturbarea sistemului nervos autonom.

De ce am oameni sănătoși

Pirozis este o persoană sănătoasăArderea în piept și gât, și pot apărea în absența unor boli ale sistemului digestiv. Cauze posibile:

 • Supraalimentarea: alimente abundente să nu se potrivească în stomac și aruncat în esofag;
 • obezitate;
 • a lua medicamente. Toate medicamentele cunoscute - acetaminofen sau aspirina, luate pentru febra sau dureri de cap, poate provoca arsuri la stomac. Același efect a fost găsit în tranchilizante, hipnotice, nitrați;
 • unele alimente (pâine maro, produse de patiserie dulci, roșii, ceapă, usturoi, ciocolata, alcool) pot provoca un atac;
 • Stresul: crește secreția gastrică;
 • îmbrăcămintea strâmtă;
 • fumatul.

arsuri la stomac pe timp de noapte

Împiedicați senzație de arsură în spatele sternului și în gât în ​​timpul somnului ajută perna de mare: sucul digestiv se va scurge din cavitatea stomacului în jos și apar simptome neplăcute. Dacă sunt adesea chinuit de ardere pe timp de noapte, nu ar trebui să fie strâns mese, mananca anumite alimente, sau să bea alcool. alimente ușoare și non-gras consumat cu 2-3 ore înainte de culcare, este cea mai bună de prevenire. După cină, este în valoare de o plimbare la produsele alimentare mai bine digerate, în timp ce arsuri la stomac pe timp de noapte nu va fi teribil.

Dacă disconfortul pe timp de noapte sunt de 2 ori pe săptămână sau mai mult, ar trebui să consultați un medic. Motivul pentru acest fenomen poate fi un ulcer duodenal. Uneori, un atac de arsuri la stomac in timpul somnului este transparent pentru pacient, în acest caz, un gust acru în gură poate să apară în dimineața.

In timpul sarcinii

Apariția de arsuri la stomac a remarcat un număr mare de femei să poarte un copil. Motivul este acela de a crește nivelul de hormoni care relaxeaza muschii stomacului sfincterului. In primul trimestru al femeilor au de boală dimineață cu greață și vărsături în dimineața. Pirozis apare din cauza faptului că voma in esofag si irita membrana mucoasei.

Un alt motiv: înainte de naștere la femei creste presiunea intra-abdominale ca urmare a dezvoltării unei defecțiuni funcționale a mușchiului sfincter gastric.

Dacă senzația de arsură din când în când, după luarea junk food și alcool, mai ales să nu vă faceți griji. arsuri la stomac constantă ar trebui să vă avertizăm, poate stomacul și intestinele nu sunt in regula. Asigurați-vă că pentru a trece de inspecție.

Vă rugăm să rețineți:

În cazul în care senzația de arsură în piept însoțită de dificultăți de respirație, amețeli, sau apare după exercițiu nu ar trebui să fie suspectată patologia de stomac sau esofag, si atac de cord. Citește mai mult tratamentul pirozis.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Boli gastrice suspectate - simptome si caracteristici cheieBoli gastrice suspectate - simptome si caracteristici cheie
Pirozis după fiecare masăPirozis după fiecare masă
Cum sa scapi de remedii populare arsuri la stomac?Cum sa scapi de remedii populare arsuri la stomac?
Rețete tradiționale de la arsuri la stomac in timpul sarciniiRețete tradiționale de la arsuri la stomac in timpul sarcinii
Ulcer pepticUlcer peptic
Cum de a vindeca arsurile la stomac acasă?Cum de a vindeca arsurile la stomac acasă?
Arsuri la stomac: cauze, remedii populare, metode de tratamentArsuri la stomac: cauze, remedii populare, metode de tratament
Alegerea unui remediu pentru arsuri la stomac dureroaseAlegerea unui remediu pentru arsuri la stomac dureroase
Simptomele pirozis si posibile cauze aleSimptomele pirozis si posibile cauze ale
Motivele pentru arsuri la stomac constantăMotivele pentru arsuri la stomac constantă
» » Cauzele bolii și duce la apariția de arsuri la stomac

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu