OtTitres.com

Dureri lombare care radiază la picior

durere acută în partea din spate de jos poate provoca o mulțime de sentimente incomode și pentru a reduce în mod semnificativ nivelul vieții umane. Cel mai adesea, un astfel de sindrom este un semn al unei boli grave și impune sesizarea de urgență la un profesionist.

Durerile de spate cu care radiază la picior

Soiuri de dureri lombare

Simțind că durerea cedează, poate să apară la pacienții după efort fizic intens sau după expunere. In medicina, acest sindrom este numit sciatică (sciatică).

În funcție de motivele care au determinat acest condiție a pacientului, durerea poate fi un puternic sau slab și localizate în regiunea lombară și în picior. Prin natura sa, durerea poate fi o compresie plictisitoare și acută. Există mai multe subtipuri ale acestei condiții:

  1. dureri musculo-tonice se caracterizează printr-un spasm puternic bruscă, care este însoțită de denaturare a oricărei coloanei vertebrale. O astfel de stare provoacă o limitare semnificativă a activității fizice a lombare.
  2. durere Vegetovascular este caracterizat printr-o durere ascuțită de ardere în picior, urmată de amorțeală a extremităților inferioare, cel mai des în picioare. Mai mult decât atât, în timpul atacului pacientul poate experimenta o senzație de frig sau de căldură în zona de localizare durere. Acest fapt se datorează bolii vas de reacție. durere Mai ales viu se manifestă atunci când pacientul își schimbă poziția.
  3. durere neurodistrofice, caracterizat prin spasm de ardere care apar pe timp de noapte. Mai mult decât atât, manifestarea exterioară a acestei condiții poate fi o subțiere a pielii în zona de disconfort vatră.

Este rareori pacientul simte o formă de sciatică într-o formă pură, de cele mai multe ori sunt amestecate simptome.

cauzeleDouă motive principale pentru acest disconfort pacientului pot fi identificate:

  1. Boli ale organelor interne;
  2. Modificări în natura coloanei vertebrale patologice.

Printre bolile organelor interne duce la astfel de boli durerea ginecologică, boala de rinichi si diverse aderențe concentrând în zona pelviană.

Dacă durerea cedează, din cauza deformare spinarii. Motivul pentru astfel de modificări pot fi distrugerea cartilajului discurilor care se află între vertebre și îndeplini rolul unui amortizor de șocuri naturale. discuri Destruction conduce la o deformare progresivă a vertebrelor ei înșiși și dezvoltarea proceselor inflamatorii în zona expusă. Un astfel de mecanism distructiv poate fi rulat ca o acțiune mecanică (vătămare corporală), precum și dezvoltarea diferitelor boli asociate cu tulburări ale metabolismului, modul de viață și de mulți alți factori.În unele cazuri, în formarea durerii poate fi implicat, și țesutul muscular. Dacă la începutul răspunsului bolii organismului la deformarea discurilor vertebrale sub forma sindromului musculare (tensiune musculară involuntară) reduce ușor severitatea durerii, apoi cu dezvoltarea proceselor distructive astfel de mecanism de alimentare cu combustibil în continuare problema.

Video: Osteolog Epimahova - Dureri de spate

tratament

De regulă, alegerea tratamentului unei astfel de durere necesită diagnostic atentă și studiul complet al tabloului clinic al pacientului. La urma urmei, în scopul terapiei eficiente, este important să nu numai a elimina simptomele și de a reduce durerea, și de a stabili cauza, de a provoca o problemă similară. Situația este agravată de faptul că această boală este ondulatorie și are ambele perioade de exacerbare și remisiune lung.

Trei opțiuni de tratament pentru dureri de spate pot fi identificate până în prezent:

  1. fizioterapie;
  2. Preparate; medicamentate
  3. Chirurgie.

Video: lombare hernie intervertebralÎn stadiile incipiente agent analgezic suficient de eficace poate fi diferită electric procedeu de electroforeză tip electroanalgesia sau tratament cu curenti dinamici. De asemenea, se pot folosi diverse băi (cu sulfură de terebentină, radon și alte substanțe) și împachetări cu nămol, temperatură moderată. Ei bine stabilit sesiuni de terapie cu laser si acupunctura, si in timpul perioadelor de remisie pot fi folosite mase sau manipulare.

În cazul ineficacității tratamentului non-medicamentos, pacientul este anestezice prescrise si medicamente anti-inflamatorii. O astfel de listă poate fi completată cu mijloace pentru îndepărtarea spasmul muscular și vitamine, și comprese si unguente pentru scopuri speciale.

In patologii spinarii deosebit de severe, intervenția chirurgicală poate fi folosit ca tratamente terapeutice. Dar, având în vedere complexitatea și lipsa de predictibilitate a unui astfel de proces, tratamentul de dureri de spate de o intervenție chirurgicală este utilizată numai în cazuri excepționale.

Durere în partea din spate de jos, destul de un simptom grav care nu ar trebui să fie ignorate. Amintiți-vă mai devreme de a consulta un medic calificat care poate diagnostica si prescrie un tratament eficient mai multe șanse de a rezolva problema rapid în mod corespunzător. În ciuda disponibilității în toate farmaciile de greutate medicamente de la dureri de spate, care sunt vândute fără prescripție medicală, auto-medicatie nu este mult ajutor, cât de mult agrava și mai mult situația.

Efectul bun al tratamentului durerii lombare care radiază în picior oferă metode de medicină tibetană, și anume, tratamentul de presopunctură plus acupunctura și numirea de medicamente pe bază de plante tibetane.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este sciaticaCe este sciatica
Sciatica - o boala care limitează mișcareaSciatica - o boala care limitează mișcarea
Sciatica: Simptome si tratamentSciatica: Simptome si tratament
Lumbago (lumbodynia)Lumbago (lumbodynia)
Dureri de spate în osteocondrozeiDureri de spate în osteocondrozei
Prinderea nervului sciatic și metodele de tratamentPrinderea nervului sciatic și metodele de tratament
Durere în regiunea lombarăDurere în regiunea lombară
Simptome si semne de osteoporozaSimptome si semne de osteoporoza
Când și de ce apar dureri de spate: opinia unui medicCând și de ce apar dureri de spate: opinia unui medic
Durere sub omoplatul stang. Care semnaleaza corpul nostru?Durere sub omoplatul stang. Care semnaleaza corpul nostru?
» » Dureri lombare care radiază la picior

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu