OtTitres.com

Cum eutiroksa recepția de greutatea unei persoane

Eutiroks aka L-tiroxina, creat pentru a înlocui glandei tiroide, dacă este necesar. Atunci când glanda tiroidă nu formează un suficient hormonii lor eutiroks apoi operează în loc.

Ca parte a acestui material, considerăm relația dintre cele două concepte pe care mulți sunt în cauză. Deci, sub ochiul atent al eutiroks de conectare și de greutate.

Conform instrucțiunilor de eutiroks, reduce greutatea. Cu toate acestea, Internetul este suficient de recenzii despre creșterea în greutate în timpul tratamentului de droguri. Cine are dreptate? De fapt, ambele părți au dreptate.

Eutiroks după intrarea în organism se transformă în triiodotironina. Acesta este unul dintre hormonii tiroidieni. El are efecte pe termen lung și originale. Este, prin efectele sale se realizează asocierea între eutiroksa și om de cântărire.

efecte eutiroksa

Schema: inițială și efectul de durată eutiroksa

efectele drogurilor

Video: Eutiroks: efecte de acțiune, greutate, tratament, laterale, undo, analogi

acțiunea inițială

Aceasta crește apetitul și accelerează sinteza de grăsime. Și ambele - rezultatul efectului triiodotironina format din acest medicament. Astfel, accelerarea lipogenezei nu se datorează unei creșteri a consumului de alimente, dar numai hormon anabolizant. Acest efect eutiroksa inițială durează o lungă perioadă de timp: 6-8 săptămâni.

Efectele pe termen lung

Eutiroks crește rata metabolismului bazal, având ca rezultat o pierdere de energie mai repede.Metabolismul bazal - toate funcțiile corpului care susțin viața noastră. Respirație, digestie, procesele metabolice - toate acestea necesită energie și este inclusă în conceptul ratei metabolice bazale. Astfel, fără nici un efort din partea corpului uman pierde energie mai rapid - și, prin urmare, în greutate.

Toate acestea este un efect pe termen lung. Dupa un minim de 6 săptămâni după începerea tratamentului (și, de obicei, mult mai mult) sinteza de grăsime este încă ridicat, dar se accelerează degradarea acesteia. Treptat, rata de divizare de grăsime este mai mare rata de formare a acesteia - și greutatea cade!

Cu toate acestea, aceasta este doar o parte a imaginii. Carbohidrații și generate ca răspuns la primirea triiodotironina insulină interacționa cu și de a stimula formarea de grăsime. Aceasta este, greutatea crește. Și, după cum apetitul a fost ridicat, și a rămas. De aceea, este important să se limiteze carbohidrați în timpul tratamentului cu orice hormoni tiroidieni, și nu doar eutiroksa. Într-o măsură mai mică, acest efect au și grăsimi.

Așa cum se întâmplă de obicei, acest efect este unic în multe feluri, asa ca unii oameni ar putea pierde in greutate, dar multe - sunt câștigă în greutate.

Video: Jodomarin: acțiune, dozare, efecte adverse, contraindicații, greutate

Doză-răspunsFotografii de picioare de sex feminin în picioare pe scări

Ca efect al acestui medicament asupra masei umane?

Doza Eutiroksa și greutatea - sunt interconectate. Efectul inițial poate dura mai mult în cazul în care eutiroksa doza aleasă nu este perfectă: la o doză prea mică de greutatea sa câștiguri persoană, care împiedică greu ca să scape de el. Dacă doza eutiroksa dimpotrivă, prea mare pentru pacient, efectul inițial va fi mai scurt.

Doza Ideal eutiroksa alege este foarte dificil: aceasta depinde nu numai de activitatea glandei tiroide, în greutate (de fapt, considerată pe kilogram), dar, de asemenea, vârstă, sex și stilul de viață. Prin urmare, a fost doar un medic și face acest lucru sub supravegherea testelor. De la prima doză nu este selectată, acesta este un proces lung și complicat. Prin urmare, prima concentrație hormon din sange variaza, ceea ce contribuie de asemenea la extinderea efectului inițial - atunci când o greutate câștigurile persoană.

Video: Eutiroks pentru pierderea in greutate fara dieta de la 75 kg la 55 kgCu un exces semnificativ de doza necesară de efectul inițial poate fi foarte slabă și de scurtă durată. Astfel, creșterea în greutate poate fi evitată. Deci, de ce nu a dat imediat o doză mai mare și apoi se reduce treptat la necesare?

Eutiroks afectează nu numai greutatea, acest efect nu este chiar cel mai important. Medicii prescrie total diferite scopuri.

Video: Carbon activat pentru pierderea în greutate

În doze în exces eutiroksa și, în consecință, concentrațiile ridicate în mod adecvat de accelerare triiodotironina tuturor proceselor corpului devine excesiv.

  1. tiroidă atunci când excesul de hormoni încetează să le aloce, astfel încât să nu agraveze supradoza. De-a lungul timpului, nu-l tesut de lucru inutil este inlocuit cu tesut conjunctiv - atrofie tiroidiană. Acest proces este ireversibil, niciodată nu va fi capabil să lucreze în vigoare.
  2. inimă bate mai repede, tensiunea arterială crește de la ea - și creșterea sarcinii pe inimă. Pe această muncă intensă, ea poartă repede - și speranța de viață redusă.
  3. sistem nervos De asemenea, stimulat. Acest lucru se manifesta prin nervozitate, anxietate, iritabilitate, somn neodihnitor, uneori - halucinații și psihoza.
  4. cașexie. Pierderea excesiva in greutate se produce, această stare este periculos nu numai pentru sănătate ci pentru viață. Cașexia se dezvoltă lent și numai în cazul în care o supradoză de mare.

Și acest lucru este cele mai importante consecințe eutiroksa supradozaj, de fapt, există mai multe. Creșterea în greutate este mult mai sigur pentru sănătate decât aceste efecte, astfel încât ridica doza cu un minim în viitor persoana care primește cea mai mică doză de cei care tratează boala lui.

Cum nu pentru a obține de grăsime pe eutiroks?

De la prima doză este necesar să se urmeze cu strictețe dieta:

  • necesar să se limiteze glucide (în special digerabilă);
  • grăsimi limită;
  • Activitatea fizică ar trebui să se potrivească aportul de calorii.

Dar, amintiți-vă: limită - nu înseamnă a exclude. În materie de sănătate este întotdeauna important să se găsească o cale de mijloc individual.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hormoni tiroidieni: sinteza, functia, norma, excesul și deficiențăHormoni tiroidieni: sinteza, functia, norma, excesul și deficiență
Instrucțiuni de utilizare a eutiroks de droguriInstrucțiuni de utilizare a eutiroks de droguri
Efectele secundare ale eutiroks de droguriEfectele secundare ale eutiroks de droguri
Cum de a trata medicamente hipotiroidie tiroxinaCum de a trata medicamente hipotiroidie tiroxina
Care este boala hipotiroidism subclinicCare este boala hipotiroidism subclinic
Pot recupera de la eutiroksa și să câștige în greutate: doza și efectele secundarePot recupera de la eutiroksa și să câștige în greutate: doza și efectele secundare
Eutiroks planificarea, în timpul sarcinii și alăptăriiEutiroks planificarea, în timpul sarcinii și alăptării
Ce eutiroks mai bine sau L-tiroxinaCe eutiroks mai bine sau L-tiroxina
Eutiroks: efecte secundare, recenzii și dozareEutiroks: efecte secundare, recenzii și dozare
Terapia hormonala: este mai bine să cumpere sau eutiroks l-tiroxinaTerapia hormonala: este mai bine să cumpere sau eutiroks l-tiroxina
» » Cum eutiroksa recepția de greutatea unei persoane

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu