Machiaj japoneză. Aflați cum să facă make-up în stil japonez
Video: Foarte eficient machiaj japonez !!! Cum japonez make-up! 2016
conținut
Este foarte important ca japonez make-up cerneală nu utilizați. În loc de cerneală, pentru a crea o imagine de est, poate provoca umbra roz pe pleoapa superioară, de preferință în mijlocul și la colțul exterior al ochiului.
Femeile japoneze, cu crearea unui make-up folosind culorile clasice, alegerea de ruj roșu, roșu strălucitor, cărămizie. De asemenea, este necesar să se respecte forma buzelor, trebuie să fie în mod necesar sub forma unui arc. Acesta poate fi creat, în cazul în care creionul contur de buze pentru a trage dorit formă, și apoi se aplică mai multe straturi în formă de ruj.
Vorbind de buze, recent, sa întâlnit cu prietena lui în mall și nu a recunoscut-o. Atentia mea a fost prins buzele ei superbe. Ea a spus că a făcut o augmentarea buzelor în Beauty Trend. Mi-a plăcut cu adevărat buzele ei, și ea însăși este fericit cu rezultatul. Chiar mi-a recomandat, dar prietenul meu spune că ea și atât de fericit cu totul.
Ei bine, ultimul pas pentru a finaliza japoneză make-up este de a aplica fardul de obraz pe fata. Din cele mai vechi timpuri, se poate vedea în imagini, fata japoneză este aplicat pe obraji blush roz, astfel încât completarea imaginii va fi aplicarea blush roz moale pe obraji.
Video: pictat chineză, iată cum să fie vopsite)))) MAKEUP Chineză Versiunea nr față de Transplant
În cele din urmă, așa cum a promis, am recomanda pagina videoclipului. Vezi cum machiaj japoneză divinizează fată obișnuită.
- Cum sa faci o coafura japoneza?
- Secretele machiaj: cum să evite greșelile?
- Emo machiaj. Cum emo machiaj?
- Machiaj corespunzător pentru ochi - cum să se uite zi de lux și seara
- Machiaj natural - cum se face machiaj să se uite nenakrashennoy
- Sfaturi de machiaj pentru buze, cum să ruj
- Machiaj contur. make-up lecții la domiciliu
- Seara de make-up: îngrijire și armonie
- Dreptul de machiaj cu mâinile
- Machiaj „ochi de pisică“. Exemple de lecții de aplicare
- Machiaj pentru ochi mici: video, foto, descriere,
- Machiaj pentru adolescenți: Sfaturi și exemple
- Dreptul de buze machiaj: secretele succesului
- Stiluri de machiaj ale secolului trecut și caracteristicile lor