OtTitres.com

Lumânări de la hemoroizi

În prezent, există mai multe remedii pentru hemoroizi, printre ele lumanari special populare de hemoroizi - supozitoare rectale pentru tratamentul hemoroizilor.

Supozitoarele rectale pentru tratamentul hemoroizilorLumanari de la hemoroizi recomanda pentru o serie de motive diferite. În primul rând, desigur, acest lucru se datorează faptului că supozitoarele rectale au un efect local direct asupra bolii. O formulare de supozitoare rectale pentru hemoroizi absorbit ușor și rapid în sânge și mucoasa rectală reliefuri care suferă de această boală.

Lumanari de la hemoroizi sau acestea sunt cunoscute în științifice - supozitoare rectale - aceste lumânări sunt solide la temperatura camerei și se topesc sau se dizolvă la temperatura corpului și este o formă de dozare destinată pentru introducerea într-o cavitate a corpului, în acest caz, pentru tratamentul bolii.

Video: Cel mai bun remediu pentru hemoroizi: lumanari de la hemoroizi, unguent hemoroizi, un remediu popular pentru hemoroizi.

Aceste supozitoare rectale au de obicei o formă conică, un cilindru cu capete conice sau alte forme, cu un diametru maxim de 1,5 cm. Greutatea uneia supozitoare de la aproximativ una până la patru grame.

Cumpara supozitoare foarte simplu, dar pentru a le alege fără a consulta un medic proctolog, este ca bani. La urma urmei, există o mulțime de supozitoare rectale, cum ar fi supozitoare pentru copii, supozitoare în timpul sarcinii, în timpul alăptării, supozitoare, supozitoare anti-inflamatorii, cu sângerare hemoroizi. Este necesar să se ia în considerare specificitatea efectelor anumitor lumânări, deoarece compoziția și cantitatea de principiu activ în fiecare lumânare ca fiind diferite.

Listă de lumânări

Iată câteva remedii :. Relief, Relief Advance, Anestezol, Anuzol, Betiol, Gemorol, Gemorron, Neo-Anuzol, Sulgan etc, pentru a enumera toate lumânările de la hemoroizi și în special modul de utilizare a acestor supozitoare pur și simplu nu au suficient spațiu. Având în vedere că lista acestor lumânări sunt foarte mari, ele pot fi împărțite în lumânări privind compoziția și specificul activităților lor.

 • antialgice lumânări - acțiunea de supozitoare direcționate în primul rând pentru a elimina sau a reduce durerea cauzata de hemoroizi si fisuri anale la. Aceste supozitoare conțin în compoziția lor analgezice și produc un efect analgezic local. Aceste tipuri de lumânări se referă Anestezol.
 • Lumânări cu Belladonna - acest tip de supozitor are un efect terapeutic asupra hemoroizilor, plus are un efect analgezic. Extras din planta are proprietăți analgezice și, prin urmare, este inclus în aproape toate tipurile de lumânări. Aceste lumânări sunt folosite la hemoroizi și fisuri anale, dar există unele efecte secundare minore.
 • Glicerina supozitoare pentru hemoroizi - Aceste supozitoare sunt două domenii de expunere. Prima sarcină - vindecarea fisuri și ulcerații ale anusului, ușurând contractați mușchii anusului după defecare. A doua direcție a preveni constipatia, deoarece o cantitate mare de fecale și de a promova cracarea rănilor în anus.
 • lumânări homeopatice hemoroizi - caracteristică a acestor supozitoare este că numai ingrediente naturale sunt o parte a acestor lumânări. Aceste supozitoare posedă antiinflamatoare, regeneratoare (vindecare) și proprietăți antipruriginoase. Toate acestea se datorează prezenței în compoziția uleiurilor de arbore de ceai, brad, cătină, sunătoare, coada șoricelului, salvie, și alte plante aromatice.
 • lumânări hemostatice - aceste supozitoare conțin, de obicei, extract de propolis, care are un efect analgezic excelent si creste de coagulare a sângelui.
 • Lumânări cu adrenalină - posedă un efect analgezic și hemostatic, dar acestea sunt de obicei prescrise pacienților supozitoare mai tineri. Deoarece adrenalina creste tensiunea arteriala.
 • Lumânări cu propolis - au efect anti-inflamator pentru hemoroizi inflamate.
 • lumânări methyluracyl - eficiente pentru fisuri și pentru a reduce inflamația. Aceste supozitoare reduc durerea în țesutul deteriorat anus și bine reparații.
 • Lumânări cu cătină - Aceste lumânări au o proprietate bactericidă, învălui răni și fracturi, astfel încât procesul de vindecare este accelerat.
 • Lumanari Calendula - destul de un instrument eficient, iar cel mai bun în stadiile incipiente ale bolii. Cel mai adesea, acestea sunt vândute în centre homeopate, datorită componentei naturale a acestor supozitoare mai puțin toxice și de a ajuta eficient cu hemoroizi.
 • Lumânări de la hemoroizi interni - hemoroizi este a doua etapă a bolii, care este tratat cu un tratament conservator. Cu începere de la timp tratamentul hemoroizilor lumânări, efectul tratamentului va simți după o lună și cele mai multe dintre simptomele nu vă va mai deranja. În cazul în care nu este un tratament în timp util de interne, ar fi fost pentru a trata hemoroizi externi. Asociați de multe ori lumânări Relief.
 • Lumânări după naștere - cel mai frecvent la femei, după încercări pot face hemoroizi, aceste noduri pot fi dreapta, dar nu poate fi corect. Este firesc ca tratamentul este efectuat imediat, iar în aceste cazuri, sunt selectate supozitoare, care nu ar trebui sa doara copilul, ca mama hrănește copilul laptele matern.
 • Lumanari Relief Ultra - Acesta conține în componența sa de ulei de ficat de rechin, grăsimi și multe alte componente care au un impact pentru ameliorarea inflamației, fluxul de sânge, elimina mâncărime, senzație de arsură și durere. Pe lângă lumânări Relief Ultra elimina exudativă seroasă și izolare.


Și nu uitați să luați întotdeauna sfatul medicului proctolog înainte de a începe tratamentul hemoroizilor. medicul proctolog poberet exact acele lumânări de la hemoroizi care te ajuta cel mai eficient.

Și acum un pic despre boala - o varicoasă, inflamație, tromboză a venelor hemoroidale în rect. Hemoroizi este una dintre cele mai comune boli netransmisibile și cea mai frecventă boală proctologie, care afecteaza aproximativ 45-85% din oameni (în funcție de diverse surse).

Principalele simptome de hemoroizi

 1. senzație de corp străin în anus, severitatea rect;
 2. senzație de arsură și mâncărime în anus;
 3. sânge în fecale, și sângerarea anusului;
 4. prolaps hemoroizi;
 5. furnicături și durere în anus.

Grupul de risc include cea mai mare parte de oameni care lucrează într-o poziție așezat pe scaun, așa-numita „profesie sedentar“, acestea includ casierii, drivere, programatori, economiști, contabili, muncitori în general, de birou.Dacă aparțin acestui grup de oameni, atunci trebuie să știți prevenirea bolii.

lumânări de top de la hemoroizi: Video

profilaxie

Daca iti petreci un stil de viață sedentar, vi se recomandă insistent la fiecare 2-3 ore pentru a petrece o scurtă pauză, durata care aproximativ 10-15 minute. Break acest lucru este cel mai bine mersul pe jos, warm-up, și diverse exerciții.

Înlocuiți fotoliu, fotoliu dur.Mănâncă astfel încât să se reducă riscul de constipație, deoarece constipație considerat a fi unul dintre făptași în dezvoltarea de hemoroizi. În plus, nu uitați despre alimentația rațională și adecvată.

Încercați mai greu de a nu tensiona și împinge în timpul defecare.

Aceste lumanari vor ajuta să eliminați rapid hemoroizi

Video: mananca cartofi - nu Hemoroizi!

De asemenea, nu interferează cu controlul greutății dumneavoastră. La persoanele obeze riscul de a dezvolta hemoroizi este mult mai mare decât cea a altor persoane.

Este mai bine să-și petreacă prevenirea decât vindeca boala in sine, si tortura te stadializarea supozitoare rectale pentru hemoroizi. Prevenirea hemoroizi este necesară nu numai pentru oameni sănătoși, dar care deja suferă de această boală la oameni, realizat în colaborare cu tratamentul principal.

Posibile complicatii ale hemoroizilor

Toate complicatiile hemoroizi se dezvolta in perioada de exacerbare. complicatii majore includ următoarele stări - sangerare de la hemoroizi, tromboflebita si pierderea de noduri.

 • Hemoroidal sângerare - pierderi excesive de sânge din rect câteva picături la 200 ml pe zi. Sângele este de obicei eliberat după defecare. Rar, dar poate fi auto-sangerare, cu nici o legătură cu actul de defecare. Sângele poate fi eliberat episodic și pot fi permanente. În cele mai multe cazuri, sângele este eliberat într-o mică măsură, dar cu toate acestea, hemoroizi trebuie să fie tratate în timp util.
 • hemoroid prolaps poate să apară la câtva timp după debutul bolii. Această complicație apare, de obicei, după câțiva ani de boală. Inițial, un hemoroid prolaps se întâmplă după defecare din cauza tensionarea puternice. În cazul în care hemoroizi nu sunt tratate ca boala progreseaza, pierderea apar mai des și nu cad din cauza tensionarea puternice și chiar prin tuse, strănut și mersul pe jos, uneori. La începutul dezvoltării complicațiilor nodurilor se transformă pentru a îndrepta un simplu act de voință, ci în cursul și progresia bolii, aceste componente trebuie să reducă un hands deja. Mai mult, aceste noduri nu au obținut dreptul, acestea pot fi infectate, atunci se întăresc datorită contactului permanent cu fese și m. P.
 • hemoroizi Tromboza se poate întâmpla cu hemoroizilor acută. Pentru apariția acestei complicații este necesară pentru doi factori, primul - un hemoroid prolaps și al doilea spasm al sfincterului anal. Spasmul previne nodurile căzut înapoi în poziția sa inițială t. E., înăuntru. În consecință, stagnarea sângelui are loc și cheaguri. Această complicație necesită tratament imediat.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lumânări cu propolis de la hemoroiziLumânări cu propolis de la hemoroizi
Cum să recunoască un hemoroiziCum să recunoască un hemoroizi
Glicerina supozitoare în timpul sarcinii - nu sunt singurele dușmani de constipație și hemoroizi!Glicerina supozitoare în timpul sarcinii - nu sunt singurele dușmani de constipație și hemoroizi!
Lumanari Methyluracyl cu hemoroizi promova vindecareaLumanari Methyluracyl cu hemoroizi promova vindecarea
Lumanari de la hemoroizi pentru femeile care alăpteazăLumanari de la hemoroizi pentru femeile care alăptează
Primele semne vorbesc despre hemoroiziPrimele semne vorbesc despre hemoroizi
Lumanari hemostatice pentru hemoroiziLumanari hemostatice pentru hemoroizi
Tratamentul hemoroizilor exacerbare și prevenireaTratamentul hemoroizilor exacerbare și prevenirea
Care sunt lumânările de la hemoroizi si fisuri?Care sunt lumânările de la hemoroizi si fisuri?
Supozitoarele rectale pentru hemoroizi: principalele soiuriSupozitoarele rectale pentru hemoroizi: principalele soiuri
» » Lumânări de la hemoroizi

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu