OtTitres.com

Simptome și semne de boli degenerative de disc lombare

Simptomele bolii degenerative de disc lombare, tratamentul și prevenireaSimptomele bolii degenerative de disc lombare foarte diverse, iar boala in sine - osteochondrosis lombare - o problemă comună în oameni, indiferent de sex, de fapt, majoritatea sunt angajate într-o muncă fizică grea, sau un mod de viață sedentar, la ecranul computerului. in varsta de persoane care suferă de osteocondroza, în medie - 30-50 ani, iar acest lucru nu este limita, iar valoarea medie.

Problema bolilor degenerative de disc lombare au o mulțime de oameni, dar din cauza celor sau din alte motive, nu știu despre ea, nu vreau să știu despre ea, sau pur și simplu nu dau prea multă importanță. Și în zadar Să vorbim în continuare despre simptomele bolii degenerative de disc lombare, deoarece omiterea etapelor inițiale ale procesului patologic, în viitor, se poate degrada în mod semnificativ calitatea vieții tale. Și duce la complicații, cum ar fi protruzie disc intervertebral, și că este chiar mai rău hernie.

simptome

Simptomele de boli degenerative de disc lombare: dificultate în extensia de corp

dureri de spate inferior poate fi variat natura - o plictisitoare și dureri, atunci când schimbă pozițiile corpului, plimbare, tuse, strănut, agravate de mișcările bruște și incomode atunci când încearcă să ridice greutăți. durere, de asemenea, la nivelul coloanei vertebrale lombare apare atunci când se află în aceeași poziție.

Desigur, desigur, apariția durerii sau agravarea, exercitarea provocatoare și destul de lungă ședere într-o poziție incomodă pentru tine. Datorită faptului că orice mișcare poate provoca durere crescută, acea persoană este într-o poziție îndoită și cu greu desfăcută. Această caracteristică se numește simptom al „blocat înapoi“, și a explicat că mușchii spatelui sunt întinse excesiv.

Ai devenit dificil să se spele pe dinți dumneavoastră, spălare, aspirator, fier sau spălați? Gândiți-vă, mai degrabă decât a apărut Ai osteocondrozei persoanei lombare care suferă această problemă, subliniază faptul că, în timp ce în poziție orizontală, durerea nu este atât de pronunțată și începe să scadă. În unele cazuri, aduce alinare poziția forțată a corpului uman. De exemplu, zăceau pliat pe partea sănătoasă sau pe spate, ghemuit sau în patru labe.Aș remarca, de asemenea, că persoanele cu mușchii slăbiți fără o pregătire și de muncă predominant mentale, cu efort neobișnuiți (deplasarea și ridicarea în greutate) poate provoca o agravare a bolii degenerative de disc lombare a doua zi, în ciuda restul. Acest fenomen se numește „a doua zi“.

Simptomele bolii degenerative de disc lombare: împușcat în spate

Este incontestabil faptul că, în mare necaz provoacă durere acută în regiunea lombară a coloanei vertebrale, care are forma de lumbago. Amintiți-vă - aceasta este o durere după o supraîncărcare a mușchilor spatelui (cu o mișcare incomod sau greutăți de ridicare). Factori care contribuie la acest lucru este un simptom comun subrăcire intregul corp uman, sau răcirea locală a regiunii lombare. Prin urmare, trebuie avut grijă, astfel încât partea din spate a fost cald, nu SuperCool, este deosebit de important pentru acei oameni care au deja dureri de spate.

Lombara simptome boli degenerative ale discului includ: amorțeală, un sentiment de „ace“, extremități reci și furnicături la nivelul extremităților.Pe langa principalele simptome, există și altele. De exemplu, simptomele bolii degenerative de disc lombare este o tulburare în percepția zonelor de sensibilitate durere, amorțeală în ele. Zona Dureros este un fel de bandă care apuca zona feselor, și du-te de-a lungul femurul, tibia, în unele cazuri, apar, de asemenea, în picior. De asemenea, de foarte multe ori există o senzație de furnicături și „ace“.

O persoană care suferă de osteocondroza a coloanei vertebrale lombare, note și răceala extremităților, coborârii locală a temperaturii pielii pe picior crampe jogging artere, și chiar dispariția pulsațiilor lor. Mai presus de toate, transpirație deranjat, pielea devine uscată și începe să coaja, și dobândește o tentă albăstruie. Acest lucru se datorează dependența de radacina nervului afectat, ceea ce atrage după sine o încălcare a funcționării sistemului nervos autonom.În prezența boli degenerative de disc lombare, atunci când este privit din regiunea lombară este scolioză, regiunea lombară lombare tulpina musculare, și - durere atunci când apăsați pe procesele spinale care sunt afectate. Când este apăsat pe cap sau de umăr durere are loc exact în zona a coloanei vertebrale lombare afectate.

Pentru a clarifica diagnosticul, simptomele de boli degenerative de disc lombare ar trebui să verificați încă efectuat radiografie în două proiecții ale coloanei vertebrale lombare. Pentru un diagnostic mai precis - cu ajutorul computerului si tomografie prin rezonanta magnetica, desigur RMN plătit, dar încă mult mai bine decât radiografia.

deoarece tratamentul bolii degenerative de disc lombare - pe termen lung și cuprinzătoare, este necesar pentru a diagnostica boala in stadiile incipiente de dezvoltare a proceselor patologice. Fii atent la sănătatea lor, și, în special, apariția primelor semne de boli degenerative de disc, deoarece este în coloana vertebrală sunt închise arcuri reflexe ale tuturor organelor interne, care asigură funcționarea normală a organismului uman.

Ai grijă de tine, să fie implicat în reabilitarea a organismului, este mai bine pentru a efectua operațiuni de întreținere preventivă executați o boală și trata într-un spital, și tot nu va împiedica exerciții de dimineață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Herniated discuri ale coloanei vertebrale lombare - tratamentHerniated discuri ale coloanei vertebrale lombare - tratament
Simptome și semne de boli degenerative de disc a coloanei vertebrale toraciceSimptome și semne de boli degenerative de disc a coloanei vertebrale toracice
Semne diagnosticate de boli degenerative de disc de col uterinSemne diagnosticate de boli degenerative de disc de col uterin
Cum și ce pot fi tratate osteocondrozeiCum și ce pot fi tratate osteocondrozei
Tratamentul medicamentos al bolilor degenerative de disc de col uterinTratamentul medicamentos al bolilor degenerative de disc de col uterin
Tratamentul proeminenței lombareTratamentul proeminenței lombare
Coloanei vertebrale lombare SpondylarthrosisColoanei vertebrale lombare Spondylarthrosis
Cum de a trata osteocondrozei a coloanei vertebrale toracice?Cum de a trata osteocondrozei a coloanei vertebrale toracice?
Cât de mult face un RMN coloanei vertebrale azi?Cât de mult face un RMN coloanei vertebrale azi?
Când și de ce apar dureri de spate: opinia unui medicCând și de ce apar dureri de spate: opinia unui medic
» » Simptome și semne de boli degenerative de disc lombare

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu