OtTitres.com

Extraterestrii printre autoanticorpi lui sau în cazul în care sunt în țesuturi tiroidiene

Anticorpii la peroxidaza tiroidiană - probă de sânge fotografierăspândire boli tiroidiene

appallingly mare, care necesită în mod natural mai multă atenție la această problemă și pentru a dezvolta un set de măsuri care vizează rezolvarea ei. Acesta este motivul pentru care oamenii de stiinta medicale din intreaga lume petrec sute de studii cu mii de voluntari pentru a găsi cele mai bune metode de detectare și tratamentul diferitelor boli tiroidiene. Unul dintre aceste studii, care a devenit cunoscută nu atât de mult timp în urmă, dar a câștigat deja un loc de onoare printre metodele „standard de aur“ pentru diagnosticul de tiroidita autoimună, este o definiție a unui astfel de indicator, anticorpi la peroxidaza tiroidiană.

Hai sa vorbim despre glanda tiroidă

După cum este cunoscut de a provoca boli tiroidiene de factori, cum ar fi mediul necorespunzătoare, lipsa de expunere la radiatii si aportul de micronutrienti, în principal, vorbind despre iod, dar, de asemenea, și-a exprimat punctele de vedere o influență importantă asupra seleniul țesutului tiroidian. Glanda tiroidă și localizarea acestuia - desen schematicDatorită faptului că glanda tiroida produce mai multi hormoni, efectul care este direct legată de reglementarea unui număr mare de procese metabolice, o scădere semnificativă sau o creștere a activității sale, este destul de ușor de identificat. Când este vorba de modificări minore pentru a crește sau, dimpotrivă, scăderea gormonoproduktsii, atunci există o problemă de identificare și diferențiere a diagnosticului trebuie să fie abordată cu mult mai atent și metodic.

Este distractiv!

Dimensiunile tiroidiană uman aproximativ egală cu dimensiunea osului unghiilor de degete de pe ambele mâini.

Tiroida produce mai multi hormoni, dar cele mai importante sunt tiroxina și triiodotironina.

Datorita structurii unice a țesuturilor din celulele glandei tiroide ale sistemului imunitar cu ei „nu știu“, ceea ce înseamnă că, în caz de eșec al oricăreia dintre structurile celulelor albe din sange ale organului glandulară percep țesutul tiroidian ca străin. Această interacțiune conduce la activarea producerii de anticorpi care vor ataca glanda tiroida, cauzand inflamatia cronica parenchim sale. Acest proces este numit tiroidită autoimună, iar în literatura medicală străină, este cunoscut sub numele tiroidita Hashimoto.

Rolul anticorpilor TPOAnticorpii la tiroidiene peroxidază - aceasta este doar un singur tip de mai multe altele, care sunt produse în timpul dezvoltării autoagresiune în raport cu glanda tiroida. În acest caz, scopul este de a ataca o anumită enzimă - peroxidazei, tiroida, de asemenea, cunoscut sub numele de peroxidaza tiroidiană. Acest material în mod normal, este implicată în producerea de hormoni tiroidieni procese contin iod, deci atunci când apare lipsa de legare a anticorpilor care le produc și cu creșterea acestor modificări în țesutul tiroidian simptome la pacient tiroiditei autoimune.

Este distractiv!

Dintre pacienții cu boli tiroidiene într-o alunecare de teren dominat de femei.

E timpul pentru teste

Decizia de a efectua analiza pe anticorpi la peroxidaza tiroidiană, desigur, ar trebui să ia un endocrinolog cu experiență sau de medicul de familie. Scopul acestui studiu nu are nici un sens pentru fiecare persoană și poate duce la supradiagnosticarea, și anume pentru a „inventa“ o problemă în cazul în care nu este nici unul.Foto: cercetarea privind anticorpi la peroxidaza tiroidiană (ATPO)Problema este că această cifră este o caracteristică: anticorpi împotriva peroxidaza tiroidiană (ATPO) poate fi detectată într-o persoană complet sănătoasă și va fi o opțiune normală. Aceasta este, în ciuda faptului că prezența anticorpilor - un semn de auto-agresiune, în cazul în care, în plus față de creșterea acestora nu sunt detectate alte modificări, atunci un astfel de pacient nu poate fi tratată.

În alte aspecte, este de remarcat faptul că, în mod ideal, el ar trebui cel puțin o dată pe an pentru a efectua un mic check-up, dintre care mai va fi pe.

Deci, în unele cazuri, medicul le consideră necesare pentru a verifica nivelul de anticorpi la peroxidază tiroida?

  1. Mai întâi de toate se încadrează în această categorie sunt oameni care au o glanda tiroida marita este definit ca fiind unul dintre motivele pentru creșterea în volum poate fi tiroidita Hashimoto.
  2. Necesitatea de a analiza concentrației de anticorpi cu peroxidaza tiroidieni au pacienti intr-o stare de hipotiroidism aparent sau latent (lipsa de hormoni tiroidieni).
  3. Uneori, această analiză este prescris înainte de tratamentul cu unele medicamente, cum ar fi kordaronom.


Este distractiv!

În unele cazuri, studiul de depistare a anticorpilor peroxidaza tiroidiană numiți gravidă sau dacă acestea sunt ridicate, este criteriul necesității pentru terapia de substituție cu levotiroxina.

Cum în mod corect să predea analiza? Cel mai frumos lucru despre acest studiu este faptul că pregătirea pentru aceasta nu are nevoie de mult efort - sânge dă în dimineața pe stomacul gol, și o jumătate de oră înainte de prelevarea probelor de sânge să renunțe la fumat. Concluziile analizei noastre, veți primi a doua sau a treia zi, iar interpretarea lor trebuie să se ocupe de medicul curant.

Ce ATPO?

După cum sa menționat în acest articol, simpla existență a anticorpilor la ridicarea structurilor glandei tiroide nu este răspunsul - oameni sănătoși sau bolnavi. endocrinolog Decizia în acest sens se va baza pe alte metode de diagnostic de date: ecografie tiroidiană, nivelul hormonilor tiroidieni și hormonul stimulator tiroidian. În cazul în care, conform acestor studii, a glandei tiroide este normal, și anticorpi la TPO este încă ridicat, pacientul este oferit o dată pe an pentru a repeta cu ultrasunete a corpului și hormoni.

Este distractiv!

Se repetă analiza pe anul ATPO nu are nici un sens, în cazul în care evaluarea inițială, acestea au fost deja ridicate. Ca un criteriu al eficacității tratamentului, acest studiu, de asemenea, informativ.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
AT pentru a TPO (peroxidază tiroidă) a crescut foarte mult. Ce înseamnă?AT pentru a TPO (peroxidază tiroidă) a crescut foarte mult. Ce înseamnă?
Care sunt anticorpi la TPO și ce să facă atunci când creștereaCare sunt anticorpi la TPO și ce să facă atunci când creșterea
Anti-TPO (peroxidază tiroida) a crescut. Decât poate fi periculos?Anti-TPO (peroxidază tiroida) a crescut. Decât poate fi periculos?
În unele cazuri, trebuie să fie testate pentru anticorpi la peroxidaza tiroidianăÎn unele cazuri, trebuie să fie testate pentru anticorpi la peroxidaza tiroidiană
Analiza unui sânge pe TTGAnaliza unui sânge pe TTG
Un test de sânge pentru anticorpi la enzima TPO - rezultatele decodificareUn test de sânge pentru anticorpi la enzima TPO - rezultatele decodificare
Anticorpii la TPOAnticorpii la TPO
Tiroidita tiroidiene după livrareTiroidita tiroidiene după livrare
Cauzele caderii parului la femei cu boli tiroidieneCauzele caderii parului la femei cu boli tiroidiene
Anticorpii la peroxidază tiroidian, ce este?Anticorpii la peroxidază tiroidian, ce este?
» » Extraterestrii printre autoanticorpi lui sau în cazul în care sunt în țesuturi tiroidiene

OtTitres.com
Boală Analize Diagnosticare Medicină Preparate Echipament Sănătate Sarcina si nasterea Ethnoscience Răspunsuri la întrebări Miscelaneu